Pe două roţi: Crater Maraton

Reactualizat la:
Pe două roţi: Crater Maraton
Clubul Velo Sport Oradea vă invită la a treia ediţie a maratonului de ciclism montan.

Duminică, 5 iunie, cu începere de la ora 08:00 se va desfăşura a treia ediţie a maratonului de ciclism denumit Crater Maraton. Startul se va da din incinta Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai. Această competiţie este diferită faţă de celelalte maratoane de ciclism montan organizate până în prezent în zona Oradiei prin faptul că traseul evită atât drumurile asfaltate cât şi localităţile. De acest lucru se leagă şi motto-ul competiţiei Crater Maraton: „100% off-road, zero asfalt şi localităţi”.

Concursul a fost găndit în aşa fel încât să fie accesibil oricărui participant, indiferent de nivelul de pregătire, vârstă şi sex. Traseul străbate şi o pădure de conifere (cu molizi, pini şi jneapăn şi cu mirosul specific al pădurilor de conifere, acestea fiind răspândite cu precădere doar la altitudini montane, cu zone mai reci – nicidecum în zone de deal şi câmpie cum întălnim în apropierea Oradiei), trece prin pârâu, trece în viteză prin văi secate şi pe creste.

În cadrul evenimentului se va organiza şi un concurs rezervat copiilor şi familiilor, pe un traseu special conceput celor mici. Ca şi noutate pentru ediţia din 2016 a fost introdus un traseu nou: pentru toţi cei care posedă o bicicletă dar nu reuşesc sau nu au avut destul timp să se antreneze în vederea parcurgerii traseelor mai lungi sau pentru părinţii care vor să urmărească şi prestaţia copiilor pot participa şi la Traseul Mic – de Cicloturism.

Concurenţii vor primii tricouri speciale de ciclism şi multe alte produse în pachetele de start. Căştigătorii vor fi răsplătiţi cu 8400 lei premii în bani, bonuri de cumpărături, produse, cupe şi medalii. Se vor premia separat şi cei mai buni participanţi/participante din Oradea. Marți erau aproape 300 de participanţi înscrişi.

Mai multe informaţii găsiţi pe:0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !