Peste 1.000 de joburi la Oradea Job Expo

De Dan Birta
Reactualizat la:
3Comentarii
Peste 1.000 de joburi la Oradea Job Expo
Participanţii la Oradea Job Expo vor avea şansa de a câştiga abonamente la Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, precum şi invitaţii la piesele de teatru de la Teatrul Regina Maria şi spectacolele care vor avea loc la Casa de Cultură a sindicatelor.

A venit ziua cea mare pentru bihorenii care doresc să se angajeze sau să-şi schimbe actualul loc de muncă. Pentru toţi aceştia, vineri, 4 octombrie 2019, toate drumurile duc la Era Park, locul unde se desfăşoară târgul locurilor de muncă Oradea Job Expo. Evenimentul este organizat de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, şi al site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro, în partener instituţional cu AJOFM Bihor, între orele 9:00 – 18.00, la Era Park.

La ediţia de primăvară, care a avut loc în aceeaşi locaţie – Era Park – în data de 22 martie, au participat 30 de firme, care au oferit peste 1.400 de locuri de muncă. La final, companiile prezente au adunat 981 de CV-uri. Majoritatea participanţilor au fost mulţumiţi şi ne-au sugerat să mai facem o ediţie a târgului în a doua parte a anului. Drept urmare, ne aflăm în faţa ediţiei de toamnă a Oradea Job Expo.

32 de participanţi

Cifra participanţilor la ediţia de toamnă a târgului Oradea Job Expo a depăşit-o pe cea a ediţiei de primăvară. Vineri, la Era Park, îşi vor prezenta ofertele de angajare 31 de angajatori şi o companie care ofera stagii de instruire şi cursuri de iniţiere, calificare, specializare sau perfecţionare, autorizate sau acreditate de instituţiile abilitate. Acestea pun la bătaie peste 1.000 de locuri de muncă în domenii variate, pentru grade diferite de calificare, de la studii de opt clase, până la studii superioare, plus zeci de cursuri de calificare şi formare profesională.

Domeniile în care sunt oferite locurile de muncă sunt: HORECA, automotive, construcţii, tâmplărie şi mobilier, mecanic, transporturi, comerţ, componente electronice, etc.

Participanţii la Oradea Job Expo sunt următorii: SC Turism Felix, Faist Mekatronic, Marvicon, Cerved, FinProm, Hanning Mottors România, PGS Sofa, Class Furn, Leroy Merlin România, Plexus Service RO, Lava Knitting, Nidec, Eberspächer, H. Essers, Vernicolor, Golde Oradea, Turnătoria Iberica, Celestica, Sogefi, GMAB Consulting, Olimp Impex, Profi, Zollner Electronic, HBZ România, Bene Internaţional, Premagro,

UAMT, Jumbo, Echipot, Carrefour, Teknia Oradea şi Şcoala Postliceală Henri Coandă.

Persoanele care vor veni la târgul de joburi vor avea şansa de a câştiga zece abonamente pe trei luni la Jurnal Bihorean sau Bihari Naplo, plus 20 de invitaţii duble la la piesele de teatru ale Teatrului Ragina Maria şi spectacolele care vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Extragerea premiilor va avea loc vineri, 4 octombrie, la ora 16:00, sub cupola Era Park. Accesul la Era Park se face cu autobuzele 19 şi 23, care circulă din 30 în 30 de minute.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor