Peste 30.000 lei pentru cei care şi-au asigurat culturile

De Simona Albinaru
1Comentariu
Peste 30.000 lei pentru cei care şi-au asigurat culturile
APIA Bihor a făcut plata pentru cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru poliţele de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare pentru culturile înfiinţate în primăvara anului 2013, tranşa VI.

Schema de ajutor de stat pentru poliţele de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare – reasigurare se aplică doar beneficiarilor întreprinderi mici şi mijlocii care desfăşoară activitate în domeniul producţiei agricole primare,dacă au ca obiect de activitate exploatarea terenurilor agricole şi/sau creşterea animalelor, păsărilor, familiilor de albine şi îndeplinesc următoarele condiţii, în funcţie de obiectul de activitate exploatează terenuri agricole în calitate de proprietari, arendaşi, concesionari etc. În judeţul Bihor au fost depuse 47 de cereri iar suma plătită este de 32.863,85 lei.

„Dacă prin înscrierea sau atestarea de date nereale pe documentele de decontare aferente ajutorului de stat, solicitanţii au încasat sume de la bugetul de stat în mod necuvenit aceştia nu mai beneficiază de ajutor pentru o perioadă de trei ani. Totodată, sumele reprezentând ajutor necuvenit se recuperează de la beneficiarii ajutorului de stat”, a precizat Florian Pavel, directorul APIA Bihor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor