Petale de stea, oferite oradenilor

De Cristina Ghilea
Petale de stea, oferite oradenilor
Volumul de poezie „Petale de stea”, semnat de Mihaela Maria Dindelegan a fost lansat joi, în Sala Mică a Primăriei în prezenţa unui public interesat şi cunoscător.

În deschidere a luat cuvântul viceprimarul Ovidiu Mureşan, care a insistat pe ideea că trebuie susţinut personalul profesionist din Primărie şi în activităţile sale extraprofesionale. „Pentru noi, un om motivat şi împlinit, îşi va atinge obiectivele şi din punct de vedere profesional”, a spus acesta, referindu-se la autoarea volumului de versuri care este şi administrator al Orăşelului Copiilor.

„Trei luni de zile am stat cu versurile în dulap. M-am gândit că nu vreau să-mi disece lumea versul, să-l facă ţăndări. Apoi am prins curajul să-l public”, a relevat autoarea din frământările sale.

Volumul „Petale de stea” scos de Editura Duran’s a fost prezentat, apoi, cu citate, de Mioriţa Săteanu – preşedinta Uniunii Femeilor Bihor. „Există oameni care au vocaţie, care se nasc sau primesc darul de a meşteşugi cuvintele, iar în cazul autoarei Mihaela Maria Dindelegan, vâlvătaia lor crescândă ajunge până la cer…..poeziile ei reflectă privirea mereu înălţată spre cer, iar petalele desprinse de acolo de sus sunt înmănunchiate în sufletul autoarei. Ea reuşeşte să transforme poezia în rugăciune rostită”, a spus aceasta. Un moment surpriză l-a constituit intervenţia unei bune prietene a autoarei, Doina Dumiter. Aceasta a dat citire unor versuri încă nepublicate şi a arătat celor prezenţi drumul parcurs de Mihaela Maria Dindelegan spre desăvârşire sufletească. Câteva eleve de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, care au citit o serie de poezii din volumul „Petale de Stea”, au încheiat evenimentul. „Consider că versurile pe care le aştern pe hârtie sunt un dar de undeva de sus, tocmai de aceea m-am găndit să le ofer spre citire în mod gratuit şi pe site-ul www.petaledestea.ro”, a spus autoarea şi apoi a semant autografe.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !