Prestatiile sociale si doamnele Centurii

Prestatiile sociale si doamnele Centurii
Fruntaşe pe lista beneficiarilor de ajutor social cu datorii la buget sunt două orădence, cu amenzi de vreo 250.000 lei noi.

Verificarea beneficiarilor de prestaţii sociale, pentru a le suspenda în cazul datorinicilor la bugetul local, scoate la iveală situaţii tragi-comice. Vedetele listei sunt două aşa numite „doamne” ale Centurii, care au amenzi neplătite în valoare de peste un miliard de lei vechi fiecare. Procesele verbale au fost emise de agenţii Poliţiei Bihor şi ai celei locale, unele şi la intervale de două zile.

În vârstă de 24 de ani, orădeanca A.T. M. figurează ca beneficiară de alocaţie pentru familie monoparentală. Aceasta i se va suspenda pe o perioadă de cinci luni, din cauza unei datorii de 137.399 lei noi, informază Direcţia Economică din Primărie, prin directorul Eduard Florea.

Restanţa a fost acumulată din 2003 şi până în ianuarie 2011 din 437 de amenzi pentru prostituţie, confirmă funcţionarii Primăriei angajaţi la serviciul de recuperări. Ultimul proces verbal de amendă al acesteia datează din ianuarie 2011, în contextul în care orădeanca s-a reprofilat.

Pe lista beneficiarilor de alocaţie pentru familii monoparentale figurează 1.889 de persoane, dintre care 196 sunt datoare bugetului local.

Orădeanca V.V., de 35 de ani este a doua clasată în topul beneficiarilor de prestaţii sociale cu datorii la bugetul local. Din 2002 şi până în prezent, aceasta a acumulat datorii de 123.166 lei noi în contul a 278 de amenzi, ultima din decembrie 2011, multe dintre ele pentru prostituţie, confirmă reprezentanţii municipalităţii. Ea figurează în listele Primăriei în categoria beneficiarilor de venit minim garantat, împreună cu alte 515 persoane, din care 65 cu datorii în sumă de 203.206 lei noi.

În categoria beneficiarilor de indemnizaţie pentru creşterea copilului şi a asistenţilor personali pentru persoanele cu handicap figurează 3.128 de persoane, dintre care 216 au datorii în sumă totală de 146.908 lei noi. Cea mai mare datorie la această categori este de 19.000, amenzi de circulaţie.

C.Gh.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !