Proaspat votat, deja rectificat

De Cristian Horgoș
Proaspat votat, deja rectificat
Consilierii locali sunt chemaţi, joi, să aprobe o primă rectificare a bugetului oraşului pe anul în curs.

Beneficiarii sunt Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, OTL SA, Electrocentrale SA, Fundaţia pentru Protejarea Monumentelor Istorice şi mai multe unităţi de învăţământ din Oradea.

Deşi pesimist la început de an, managerul Oradea Transport Local SA se va vedea, după şedinţa de joi, cu o alocaţie de 500.000 de lei, bani direcţionaţi spre amenajarea a două autogări – una pe Decebal, în zona magazinului Livella şi pe Ştefan cel Mare, în zona Gării.

Proiectul de hotărâre prevede alocarea a 450.000 de lei pentru aparatele de radiologie convenţionale cu post de grafie, ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Fundaţia pentru Protejarea Monumentelor Istorice va primi, la rectificare, peste 50.000 pentru documentaţia tehnică pentru reabilitarea faţadei Centrului Militar. Reabilitarea acestuia face parte dintr-un târg al primarului cu ministerul de resort, în baza căruia oraşul a primit terenul de la tancodrom.

Rectificarea vine în condiţiile unor alocări de la Consiliul Judeţean, în sumă de 2,8 milioane lei, sume din cotele defalcate din Impozitul pe Venit Global. Din aceştia, doar jumătate sunt la dispoziţia Primăriei, restul venind cu destinaţie fixă: amenajarea unei autogări în Nufărul şi reabilitarea Cinematografului Transilvania.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !