Radio si televiziune la Sacuieni

Vor emite împreună de la Hajdúböszörmény şi Săcuieni
Vor emite împreună de la Hajdúböszörmény şi Săcuieni
Primăria din Săcuieni îşi face radio şi televiziune.

Veste bună pentru primarul de Săcuieni, chiar la început de an. Beres Csaba a aflat că a primit finanţare pentru un post de radio şi un post de televiziune. Finanţarea vine din fonduri transfrontaliere, proiect depus în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România -Ungaria 20017-2013. Proiectul a fost câştigat în parteneriat cu Primăria din Hajdúböszörmény. „Chiar luni voi merge la Hajdúböszörmény pentru a pune la punct toate detaliile acestui proiect. În cadrul proiectului vom face cursuri pentru 20 de persoane. Încă nu am stabilit grila de programe, nu ştim ce emisiuni vor fi”, spune  primarul de Săcuieni.

Proiecte pentru 2012

Până la mijlocul lunii iulie, Primăria Săcuieni va trebui să finalizeze centrul şi incubatorul de afaceri, primul  de pe Valea Ierului. Primarul se aşteaptă ca acesta să contribuie la relansarea vieţii economice în microregiune. Scopul proiectului este dezvoltarea coeziunii economice a zonei transfrontaliere, prin creşterea competitivităţii IMM-urilor care activează în Săcuieni şi zonele adiacente. Incubatorul de afaceri va fi construit pe două niveluri şi va avea o suprafaţă de 1000 mp , iar beneficiari direcţi vor fi aproximativ 20 de agenţi economici din zonă.

De asemenea, Beres Csaba  spune că din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduce „a dat verde” la construcţia ştrandului. „Am început lucrările la un parc de agrement pe trei ha şi credinţa noastră este că acestea vor fi finalizate în acest an. Sper că vom reuşi să schimbă reâeaua de apă în localităţile din comună, avem cţtigate proiecte pentru clădiri  cu destinaţia servicii sociale şi am depus o cerere pentru renovarea Casei de cultură”, şi-a  expus primarul proiectele pentru 2012.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !