Sâmbătă se deschide Ştrandul Ioşia

De Dan Birta
3Comentarii
Sâmbătă se deschide Ştrandul Ioşia
Programul ştrandului este de marţi până duminica între orele 8:00 – 21:00.

După câteva săptămâni în care a fost închis pentru lucrări de reparaţii, Ştrandul Ioşia îşi deschide porţile sâmbătă, 26 aprilie de la ora 8:00. Programul de funcționare al ștrandului va fi de marți până duminică, între orele 8:00 – 21:00, iar casieria va fi deschisă între orele 8:00 – 20:00. Potrivit informaţiilor primite dela Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public SA Oradea, pentru exploatarea în condiţii cât mai optime a ştrandului, în perioada în care acesta a fost închis, au fost efectuate mai multe lucrări de reparaţii şi renovări. Astfel, au fost înlocuite ţevile la alimentarea bazinelor pentru apă caldă şi pentru apă rece, au fost înlocuite vanele degradate, s-au reparat tencuielile, au fost închise crăpăturile şi au fost eliminate muchiile tăietoare. Băncile au fost reparate, iar cabinele de schimb înlocuite cu cele aduse din Ştrandul Municipal, care nu se va mai deschide în acest an. De asemenea a fost înclouită ţevăria şi duşurile.

Suprafeţele denivelate au fost umplute cu pământ şi s-a semănat iarbă. A fost realizat un foraj de mică adâncime care asigură irigarea suprafeţei verzi în procent de 70%, astfel încât gazonul ă nu se usuce. „Valoarea cheltuielilor cu lucrările au fost de circa 42.000 de lei. Toate lucrările s-au efectuat în regie proprie, cu personalul ADP”, a precizat Florin Alexandru.

Tarife practicate

Un bilet pentru adulţi va costa 10 lei, iar unul pentru elevi şi studenţi la cursuri de zi – 5 lei. Copiii sub 7 ani nu mai au intrarea gratuită, dar au fost introduse pachete de intrare familiale. Astfel, o familie compusă din doi adulţi şi un copil sau elev va plăti 20 de lei, iar o familie compusă din doi adulţi şi doi copii sau elevi – 25 de lei. Grupurile formate din minim 15 persoane: copii, elevi şi studenţi la cursurile de zi vor plăti câte 4 lei pentru un bilet, iar însoţitorul grupului va intra gratis. Dacă grupul este format din 15 adulţi, biletul de intrare va cost 8 lei, însoţitorul grupului având intrarea gratuită. De marţi până vineri inclusiv sunt valabile gratuităţile pentru pensionari, veterani de război, pentru toate persoanele prevăzute în HCL 952 din 19.12.2013.

Ştrandul Ioşia are cinci bazine funcţionabile.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor