Se caută comercianți! Terasele din Piața Unirii, scoase la licitație

De Oana Farcas
Reactualizat la:
1Comentariu
Se caută comercianți! Terasele din Piața Unirii, scoase la licitație
Primăria Oradea scoate la licitaţie spaţiile viitoarelor terase sezoniere care vor fi amenajate în Piața Unirii.

La un an de când a încercat prima dată, Primăria Oradea caută din nou comercianți interesați să deschidă terase în zona Pieței Unirii. Astfel încât, municipalitatea anunță o licitație publică deschisă pentru ocuparea domeniului public, cu amplasamente pentru terase sezoniere, în Piața Unirii, fiind vorba despre amplasamentele T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T11, T12, T13, T14 şi T15.

Contractele ar urma să fie încheiate pe o perioadă de trei ani, cu obligaţia ca adjudecatarul licitaţiei să funcţioneze minimum 6 luni pe an, cel puțin în intervalul 01.04. – 31.10. aferent sezonului oficial.

Cer garanție

Patronii care vor să-și deschidă terase sezoniere în Piața Unirii vor fi nevoiți să achite o garanție de participare la licitație pe care o vor pierde în caz de renunțare: „după adjudecarea licitaţiei sau de nesemnare a Convenției, adjudecatarul pierde garanţia de participare la licitaţie, iar Municipiul Oradea va reorganiza procedura de licitaţie, iar agentul economic care a generat această situație nu va mai putea participa”, transmite Primăria Oradea.

sume-garantie-terase-piata-unirii

Preţul de pornire a licitaţiei publice este de 0,9 lei/mp/zi pentru oricare amplasament ce face obiectul licitaţiei. Tariful stabilit, în urma adjudecării licitației, se datorează pe perioada de ocupare a domeniului public, se va achita anticipat, lunar și va fi actualizat prin aplicarea ratei inflaţiei, până la momentul încheierii contractului.

Conform anunțului primăriei, domeniul public se va ocupa prin licitaţie publică deschisă începând cu data încheierii convenţiei.

Data limită de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2017, ora 14.00, iar ședinţa publică de strigare va avea loc în data de 19 aprilie 2017, ora 12.00.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor