Se fac recrutări de constructori pentru Israel

De Dan Birta
Reactualizat la:
1Comentariu
Se caută constructori pentru Israel
Se caută constructori pentru Israel
Salariul minim oferit este de 1.540 de dolari americani, iar contractul este pe minim un an.


Cetăţenii români pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel. „Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel”, ne-a informat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populaţie, Emigrare şi Frontieră din Israel.

Condiţii

Persoanele interesate de un contract de muncă în Israel trebuie să aibă calificare în meseriile: dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie); fierari – betonisti, îndoirea fierului (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie); zidari – faianţari, acoperirea podelelor şi pereţilor cu faianţă (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie) şi zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.

De asemenea, cei interesați trebuie să nu fi lucrat anterior în Israel şi să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor. De asemenea, nu trebuie să aibă cazier judiciar; să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi şi să nu sufere de anumite boli cronice. „Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani”, a precizat directorul executiv al AJOFM Bihor.

Persoanele interesate se pot înscrie la AJOFM Bihor, cu următoarele documente: cerere tip; curriculum vitae; declaraţie – tip bilingvă; copie a cărţii de identitate; copie a paşaportului; copii ale actelor de studii şi de calificare (toate paginile scrise), după caz; copii ale documentelor care atestă experienţa, vechimea în muncă, dupa caz şi cazier judiciar valabil, în original.

Informaţii suplimentare legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiţii de muncă şi de viaţă etc. se găsesc pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă – www.anofm.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor