Selecţie de ospătari – bucătari pentru Germania

De Dan Birta
Selecţie de ospătari – bucătari pentru Germania
Este obligatorie cunoaşterea limbii germane şi experienţă în meserie.


EURES România dispune de 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfaşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Bucureşti, în luna octombrie 2015. Angajatorii germani reprezentaţi de Serviciile de Plasare Internaţională din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupaţii: bucătar, bucătar şef, bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) şi personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar, bucătar şef, bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin şase luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, 1.700 – 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, bucătar şef, bucătar specialist şi de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem. Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, strada Transilvaniei nr.2, telefon 0259.433.346, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate si pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Documente

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !