Selecţie pentru 800 de căpşunari pentru Spania

De Dan Birta
Se caută 800 de căpşunari
Se caută 800 de căpşunari
Contractul este pe trei luni, nu este necesară cunoaşterea unei limbi străine.

Bihorenii obişnuiţi cu munca agricolă au şansa de amunci în Spania. Pe site-ul Eures a fost postat un anunţ de selecţie pentru 800 de persoane la cules de căpşuni. Timpul de lucru este 6,5 ore/zi cu pauză de o jumatate de oră. Se lucrează 39 ore/săptămână împărţite în şase zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii. Ziua a şaptea, care poate să nu coincidă cu duminca, este de odihnă. Este şi o perioadă de probă de 15 zile. Important de ştiut este că nu-i necesară cunoaşterea unei limbi străine.

Salarizare şi beneficii

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi plătibil la două săptămâni. Contributii datorate – 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro/zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei. Durata contractului este de circa trei luni, cu începere din 15.02.2016.

Persoanele interesate vor depune un dosar pentru înregistrare în baza de date, la consilierul EURES de la AJOFM Bihor. Selecţia va avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016. Informaţii suplimentare la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, str. Transilvaniei, nr. 2.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !