Show caritabil „Diamante & box”, ediţia a II-a

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
Constantin Badea şi Sebastian Silaghi
Constantin Badea şi Sebastian Silaghi
Clubul Basti Box Salonta organizează ediţia a doua a spectacolului caritabil „Diamante & box”. Show-ul a fost anunţat miercuri într-o conferinţă de presă desfăşurată la Camera de comerţ şi industrie Bihor, instituţie cu care Basti Box are un parteneriat.

„Spectacolul caritabil este organizat pentru a susţine cariera sportivă a unor copii talentaţi, dar fără posibilităţi financiare. Pentru că mulţi dintre copiii cu talent nativ provin din familii fără posibilităţi financiare deosebite. Clubul Basti Box acordă o atenţie deosebită acestei categorii de sportivi suportând toate cheltuielile legate de antrenamente, deplasări la turnee, echipamente. De asemenea, dorim cu această ocazie să evidenţiem că boxul este o artă nobilă, un balet înnăscut, o eleganţă sub reflectoare”, susţine Sebastian Silaghi, preşedintele CS Basti Box. În spectacol se vor regăsi prezentare de modă, momente muzicale şi de teatru, dar şi demonstraţii de box amator şi profesionist. Vor fi prezente nume cunoscute din box, foşti campioni, care vor vorbi despre psihologia şi teoria boxului, despre sacrificiile şi eforturile făcute pentru a deveni campioni, despre satisfacţia succesului şi ceea ce se află în spatele acestui sport. „Diamante & box” va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de cultură din Salonta. Un bilet costă 15 lei, iar la intrare va fi amenajată şi o urnă pentru donaţii în schimbul cărora se vor primi bilete la tombolă. Toate încasările vor fi utilizate în scop social.

„Cupa Salonta”

Cu această ocazie a fost anunţată şi competiţia pugilistică pe care CS Basti Box o va organiza în 12 decembrie, de la ora 13:00, la sala de sport a Colegiului Naţional „Teodor Neş”, intitulată „Cupa Salonta de Crăciun”. Concursul este organizat în colaborare cu DJST Bihor, Primăria Salonta, Camera de comerţ şi industrie Bihor şi CN „Teodor Neş”. Până acum au confirmat prezenţa Gym Mar Strong Oradea, Unirea Alba Iulia, CSM Cugir, CSS Sighet, Olimpia Satu Mare, Pro Gym Gheorghieni, Motorul Arad, CSM Cluj, în aşteptare fiind confirmările de la cluburile din Ulm (Germania), Craiova şi Timişoara. „Timp de două săptămâni Salonta este centrul care promovează boxul românesc. Aceste două evenimente n-ar fi fost posibile fără sprijinul parternerilor şi al sponsorilor cărora doresc să le mulţumesc”, a conchis Silaghi. 12289645_10203882178293779_8558455972982131057_n0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !