Spadasini medaliati la Cupa Solidaritatii

Tardi Otto şi Andrei Timoce (dreapta), pe podiumul seniorilor
Tardi Otto şi Andrei Timoce (dreapta), pe podiumul seniorilor
Un grup de sportivi ai secţiilor de scrimă de CSM Oradea şi CS Crişul, pregătiţi de antrenorul emerit Nicolae Ille, au participat la concursul internaţional de la Skopje (Macedonia) dotat cu Cupa Solidarităţii la spadă.

Competiţia s-a aflat la cea de-a 45-a ediţie şi a reunit la start spadasini din România, Macedonia, Bulgaria şi Serbia.

Concursul de seniori a fost câştigat de Tardi Otto (CSM Oradea) care a dispus în finală de Kiril Maninov (Bulgaria). Un alt spadasin orădean, Andrei Timoce s-a situat pe locul III, obţinând medalia de bronz. Tardi Zoltán şi Tardi Zsolt (tot de la CSM Oradea) s-au clasat pe locurile VI, respectiv IX, dintr-un total de 45 de concurenţi la această probă. Horvath Laszlo şi Csordas Robert au avut evoluţii satisfăcătoare. În proba feminină de senioare, câştigată de Ana Maria Leabu (Stesial Bucureşti), Raluca Grosman (CSM Oradea) nu a reuşit să urce pe podium.

Alte medalii orădene au fost cucerite de sportivi de la CS Crişul în probele juvenile. Finala categoriei 12 ani băieţi s-a disputat „în familie”, între Biro David şi Dominic Olar, victoria revenindu-i lui Biro, care a obţinut medalia de aur, iar Olar pe cea de argint. Radu Anastase s-a clasat pe locul VI. La 12 ani fete, Bianca Benea a câştigat medalia de bronz. De remarcat faptul că aceşti doi sportivi au fost medaliaţi recent cu argint (Benea), respectiv bronz (Biro), la Jocurile Mondiale ale Copiilor. La 14 ani băieţi, Biro David a mai câştigat o medalie de bronz, iar Dominic Olar s-a clasat pe locul V, în timp ce Bianca Benea şi Handlery Anna au ocupat locurile VI, respectiv VII la 14 ani fete. Horvath David s-a situat pe locul VIII la 17 ani băieţi.

G.N.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !