Start la noi cursuri de dans

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Cursuri pentru toţi, cu profesionişti
Cursuri pentru toţi, cu profesionişti
Feeling Dance dă startul la o nouă serie de cursuri de dans pentru copii şi adulţi.

Din 11, 13, respectiv 14 februarie, puteţi alege: dans pentru copii între 3 – 14 ani, dans de societate pentru adulţi (curs clasic) sau dansuri latino (kizomba, salsa, bachata) pentru adulţi. Toate aceste cursuri de dans încep la Academia Feeling Dance Oradea (FDO), care îşi are sediul în zona ultracentrală: str. Vasile Alecsandri nr. 5-7, în fosta clădire Oradinum, vizavi de Inspectoratul de Stat în Construcții (intrarea pe la Laser Arena).

Experienţă de 25 de ani

Iniţierea de noi cursuri se face acum, chiar în perioada zilelor pentru îndrăgostiţi, şi se dedică începătorilor de toate vârstele, de la 3 la 99 de ani!

Sălile de dans sunt cele mai mari din oraş, atmosfera este caldă şi prietenoasă, iar instructorii de dans sunt campioni internaţionali şi naţionali la dans, cu o experienţă de peste 25 de ani petrecuţi în lumea dansului.

Costul unui abonament standard (2 lecţii/săptămână, 8 lecţii/lună) este de 80 lei/persoană, la care se aplică discounturi între 0 şi 50%, în funcţie de anumite condiţii (fraţi, cupluri, familii, studenţi, grupuri mai mari de 5 persoane sau mai multe tipuri de curs în acelaşi timp). La grupele de adulţi începători şi intermediari, plata se face pentru un modul de 2 luni.

Pentru copii

Organizatorii informează că pentru copiii între 3-14 ani, cursurile de dans pentru începători vor începe astfel: la copiii între 3-5 ani – din 13 februarie, cu program luni şi miercuri, de la ora 17:15; la copiii între 6-10 ani – din 14 februarie, cu program marţi şi joi, de la ora 18:00. Pentru copiii între 11-14 ani (Grupa de şcoală), cursurile de dans încep din 14 februarie, cu program marţi şi joi, de la ora 17:00.

Pentru tineri şi adulţi

Pentru Tineret & Adulţi, la grupe de începători, cursurile sunt structurate în trei părţi: cursul clasic, ce se susţine în weekend şi care începe în 11 februarie, cu program sâmbătă şi duminică, între orele 18:00-19:30; cursul clasic se susţine şi în cursul săptămânii, începând din 13 februarie, cu program luni şi miercuri, între orele 19:00-20:30. Al treilea curs, special, foarte căutat şi la modă, este cel de kizomba, salsa & latino. Acesta debutează în 14 februarie, cu program marţi şi joi, între orele 19:00-20:30.

Înscrierile sunt pe sfârşit, dar cei care doresc să urmeze aceste cursuri, precum şi cei care vor să afle orarul grupelor de avansaţi şi performanţă, pot să intre pe site sau pe pagina de facebook „FeelingDanceOradea” sau la tel. 0722/883.569 sau 0741/283.569.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !