Noi am încercat să vă pregătim pentru aceşti ani. Aţi învăţat ce trebuie să faceţi şi cum trebuie să vă descurcaţi cu nou-născutul. De acum se poate spune că sunteţi mămici calificate şi vă aşteptăm să reveniţi după naştere pentru a face şi gimnastica de recuperare”, a spus Petru Chitulea, coordonatorul Maternităţii Oradea, la absolvirea primei promoţii a Şcolii Mamelor. Acesta este un proiect al doctorului Chitulea prin care femeile sunt pregătite pentru cel mai important moment din viaţa lor, cel în care vor deveni mame. 30 de viitoare mămici au fost prezente la absolvirea primei promoţii a Şcolii mamelor. Acestea spun că au fost încântate de faptul că lecţiile au fost interactive, că au aflat de la specialişti etapele pe care fatul îl parcurge de la concepţie şi până la naştere , dar şi că s-au familiarizat cu traseul pe care îl vor parcurge până la sala de naştere.O nouă promoţie a şcolii începe cursurile în mai puţin de două săptămâni.
Mame cu diploma de la Maternitatea Oradea
„Americanii spun că un copil reprezintă 10 minute de fericire urmaţi de 35 de ani de necazuri.
Trimite articolul
Xpowered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vintage Garden Fair de la Moszkva Cafe a venit în sprijiul cazului Vivienei Kiraly.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Drumul Expres, Podul „Prezan” din Dragoș Vodă sau Podul „Sovata” din Ioșia, sunt câteva din inițiativele edilitare care, în ciuda cârcotașilor ce nu vroiau să le vedeau utilitatea, și-au vădit totuși importanța, la scurt timp după inaugurare, prin gradul lor mare de folosință.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Conducerea Consiliului Județean Bihor a prezentat bilanțul pe 2023, în cadrul unei conferințe de presă.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, și reprezentantul companiei SC Dumexim SRL au semnat săptămâna aceasta, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Beiuș.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Probabil în 9 din 10 gospodării încă se mai regăsește cafetiera clasică a cărei rezervor se umple cu apă, se pun câteva lingurițe de cafea măcinată în sită și se pune pe aragaz până când dă apa în clocot.
Citiți principiile noastre de moderare aici!