Studenţii de azi, profesioniştii de mâine

De Cristian Horgoș
1Comentariu
Roxana Cioclov se va ocupa de evaluare
Roxana Cioclov se va ocupa de evaluare
Ca partener în proiectul POSDRU „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”, Universitatea din Oradea a găzduit, miercuri, o întâlnire cu reprezentanţii Universităţii de Vest – Timişoara (lider de proiect), Universităţii „Lucian Blaga” – Sibiu, Universităţii din Bucureşti, Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” – Iaşi, Universităţii „Constantin Brâncuşi” – Târgu Jiu şi firmei internaţionale de recrutare a resurselor umane SC Gi Group Staffing Company (prin Roxana Cioclov).

Membrii echipei de implementare a proiectului de la Universitatea din Oradea sunt Simona Trip, Sanda Filip, Daniela Maghiar, Adela Judea, Dana Bodea, Sanda Chiş şi Monica Toderaş.

Obiectivul proiectului este îmbunătăţirea inserţiei studenţilor pe piaţa muncii şi creşterea adaptabilităţii la cerinţele angajatorilor prin oferirea de servicii de consiliere în carieră şi orientare profesională, dar şi dobândirea de către studenţi de cunoştinţe cu privire la job-urile aferente domeniului studiat.

La conferinţele de management al carierei vor fi invitaţi speakeri motivaţionali din domeniul studiat.

Firma Gi Group va evalua aptitudinile generale ale studenţilor iar apoi, unii studenţi vor participa şi la evaluarea aptitudinilor specifice, care se va realiza pe un software creat special în acest scop. În funcţie de profilul aptitudinal astfel realizat şi preferinţele studenţilor, se va dezvolta un plan individual de carieră.

Iar apoi se vor efectua vizite de studiu specifice profilului studiat, în care se vor acoperi cât mai multe instituţii sau companii relevante pentru studenţii participanţi.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor