Studenții de la Psihologie, în congres

De Crina Dobocan
Studenții se pot înscrie la congres
Studenții se pot înscrie la congres
În fiecare septembrie, studenții la Psihologie din toată țara se întâlnesc într-un centru universitar pentru a învăța despre cele mai noi descoperiri și cercetări în domeniu, pentru a-și întregi cunoștințele și pentru a lua legătura cu profesori și cercetători importanți.

În acest an, Universitatea din Oradea este gazda Congresului Național al Studenților la Psihologie (CNSP), evenimentul fiind unul dintre cele mai mari proiecte ale Federației Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România (Cognosis).

Studenții și absolvenții vin la CNSP pentru a-și prezenta propriile cercetări și pentru a primi opinii și feedback de la cercetători profesioniști.
Incluzând prelegeri, workshop-uri, o sesiune de comunicări științifice, dezbateri și multe alte activități științifice, precum și câteva surprize, ediția 2018 a Congresului promite să fie mai bună ca celelalte de până acum.

„Congresul a crescut de la an la an, reușind să susțină întâlnirea a zeci de studenți la Psihologie din țară, toți având în comun dorința de a cunoaște cât mai multe din domeniul pe care îl studiază. Anul acesta proiectul se află la a VIII-a ediție, și ne bucurăm că desfășurarea sa va avea loc în orașul nostru”, a arătat Karla Barth, decanul Facultății de Științe Socio-Umane din Oradea.

Evenimentul este organizat de Cognosis și Asociația Studenților la Psihologie Oradea, în perioada 5-7 septembrie, în Aula Magna a Universității.

„Ora de umanitate”

În cadrul proiectului, în data de 7 septembrie, în intervalul orar 17:15-18:15 va avea loc un eveniment caritabil, denumit generic „Ora de umanitate”. Organizatorii invită orădenii la un flashmob pe Stadionul Universității. Întregul eveniment se va finaliza cu o acțiune de strângere de fonduri pentru Denisa, o tânără bolnavă de cancer.

Program

5 septembrie – 16:00-17:00 – Conferință în limba engleză care vizează Psihologia Cuplului și a Familiei
6 septembrie – 9:00-11:30 – Analiză comportamentală și Criminal profiling – Raoul Radu
7 septembrie – 9:30-10:30 – Evaluarea clinică – O perspectivă asupra provocărilor curente și a dezvoltărilor viitoare – Diana Cândea
7 septembrie – 10:30-11:30 – Blocaje generate de relații din trecut prin spargerea vechilor tipare și clădirea strategiilor de gestionare a situațiilor critice – Crina și Alin Crețu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !