Sunetul Talentului – Bal pentru viitorii artiști

Reactualizat la:
Sunetul Talentului – Bal pentru viitorii artiști
Clubul Rotaract organizează evenimentul caritabil „Sunetul Talentului”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru elevii talentați de la Liceul de Artă.

Balul „Sunetul Talentului” va avea loc la sala de evenimente Palazzo, vineri 31 martie, și îl va avea ca invitat special pe Dan Puric.

În jurul lui Dan Puric s-a creat o legendă. Acesta este privit fie ca un prozator miraculos, fie ca un fenomen izolat de naționalism. Evident, realitatea este alta, Dan Puric încearcă să deplaseze interesul omului contemporan, către sine, către valorile pierdute dar recuperabile încă.

În cadrul evenimentului „Sunetul Talentului”, organizat de clubul Rotaract, Puric va vorbi de noua sa carte intitulată „Să fii Roman”. „Să FII ROMAN înseamnă să îți iubesti credinţa strămosească în care te-ai născut, martirii și eroii neamului tău, să îți iubesti tradiţia, cultura și oamenii mari pe care i-a dat acest pamânt, cât mai ales să îți iubești necondiţionat în ciuda tuturor evidenţelor ţara de astăzi ca să ai puterea să o ridici”, transmite Dan Puric.

Instrumente de 10.000 de euro

„Din experiența acumulată în aproape 15 ani de activitate, ne-am propus să organizăm un eveniment cultural în scop caritabil care se va desfășura sub forma unui bal. În cadrul balului ne dorim strângerea de fonduri în vederea achiziționării de instrumente muzicale noi, pentru dotarea Liceului de Artă din Oradea”, spune Andreea Costa Neagoe, președinte Rotaract Club Oradea.

Rotaract Oradea, un club sub tutela Rotary, invită orădenii la Balului Caritabil „Sunetul Talentului”, cu momente artistice de neuitat, licitație și tombolă cu premii surpriză și nu în ultimul rând cu o seară de distracție pe măsură. Momentele artistice vor fi asigurate chiar de către beneficiarii evenimentului. Susţinătorii cauzei vor putea participa la o tombolă, în joc fiind puse premii speciale oferite de partenerii Rotaract.

Prețul unui bilet este de 200 RON și include meniu Palazzo (aperitiv, fel principal 1, fel principal 2, desert) cu băuturi alcoolice/ non alcoolice și contribuţia la cauza susţinută. Doritorii pot să își achiziționeze bilete de la Rewine, strada Snagovului 1.

Persoanele care doresc să participe la eveniment și să sprijine demersul tinerilor din Rotaract sunt rugate să contacteze clubul Rotaract Oradea, prin Delia Marian, telefon de contact: 0748410235 sau email: delia.marian@ymail.com.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !