Super-jucători alături de Neşu

De Teodor Biriş
Super-jucători alături de Neşu
Sâmbătă, de la ora 16:00, pe Stadionul Iuliu Bodola se va desfăşura evenimentul „Uniţi pentru Mihai”.

Puține zile au mai rămas până la evenimentul fotbalistic al anului 2018 în Oradea. „Triunghiularul” desfăşurat sub egida „Uniţi pentru Mihai” va aduce pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea nume importante din fotbalul românesc.

Naţionala României se va baza pe Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gică Popescu, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionuţ Lupescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu, Victor Piţurcă sau Gică Hagi.

Hagi și Popescu vor fi însoțiți și de băieții lor, Ianis, respectiv Nicolas.
11uniti-pentru-mihai

Din lotul „UEFAntasticilor Steaua” vor face parte Cernea, Ghionea, Goian, B. Nicoliţă, Rădoi, P. Marin, Boştină, Lovin, Paraschiv, Kapetanos, G. Ogăraru, Neaga, D. Bălan, Ad. Cristea, N. Dică, Ciocoiu, Opriţa şi V. Badea.

În echipa „Prietenii lui Mihai” şi-au anunţat prezenţa Marius Popa, Cosmin Vâtcă, Ramses Gado, Ovidiu Hoban, Claudiu Keşeru, Viorel Vancea, Zeno Bundea, Claudiu Micovschi, foşti colegi ai lui Neşu de la juniori – Casian Lucuţa, Andrei Berde, Ciprian Ştefan, Bogdan Man sau Horia Mateaş.

Ultimele bilete

Conform informaţiilor prezentate pe pagina de facebook a evenimentului, biletele rămase în vânzare mai pot fi achiziţionate din patru locații: Crișul Shopping Center – standul GSM – după ora 13:00, Era Shopping Park – după ora 13:00, Piaţa Unirii, începând din 23 mai, şi Stadionul Iuliu Bodola, între orele 16:00-18:00. Din locaţiile amintite se pot achiziţiona şi tricouri galbene sau insigne cu sloganul „Uniţi pentru Mihai”.

Până miercuri mai erau bilete la prețul de 25 de lei (peluze), 30 de lei (colțuri – zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I) şi bilete pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Organizatorii îi informează pe posesorii de bilete „familiy ticket” la 30 de lei, valabile pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, că aceștia au nevoie de un act care să arate data nașterii copilului, la accesul în stadion.

Important de știut este că persoanele cu dizabilități neuromotorii au acces gratuit împreună cu un însoțitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceștia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului.
Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30 se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferită de jucătorii celor trei echipe.

Alte detalii organizatorice

Organizatorii mai anunță că în dimineața zilei de sâmbată 26 mai, casa de bilete de la stadion se va deschide incepand cu orele 9:00 si va fi singurul punct din care se vor mai putea achiziționa, în limita stocului disponibil.

Tot în ziua meciului veți putea cumpăra de la stadion calendarele „UEFAntasticii România 100”, împreună cu tricourile şi insignele evenimentului dar şi produse ale Fundaţiei Mihai Neşu La stadion vor exista şi urne pentru donaţii!

Accesul în stadion se face prin 5 puncte de intrare, trei prin Strada Cantacuzino şi două prin Strada Lalescu.

Accesul persoanelor cu dizabilităţi se face pe la poarta 4

„La stadion vor fi aproximativ 40 de voluntari în tricourile evenimentul inscripţionate: „VOLUNTAR” sau „VOLUNTAR SEF” pe spate.

Vă rugăm să vă adresaţi acestora pentru orice întrebare sau situaţie în care aveţi nevoie de ajutor”, au mai informat organizatorii.

Publicul este asteptat la sesiunea de autografe susținută în parcarea din Strada Cantacuzino de reprezentanti ai celor 3 echipe: „UEFAntasticii”, „Naționala României ” și Prietenii Mihai Neșu” ce va începe in jurul orelor 14:15 și se va incheia exact la 15:30. Primul meci va debuta la ora 16:00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !