Tânăr poliţist cu palmares de invidiat

De Otilia Șandor
Tânăr poliţist cu palmares de invidiat
Un tânăr poliţist bihorean a reuşit să-şi impresioneze şefii nu doar prin cele două facultăţi pe care le-a urmat (Dreptul şi Jurnalismul) şi nu numai prin munca de la serviciu ci şi prin performanţa sportivă atinsă până la cei 29 de ani ai săi.

Cum calitatea pregătirii fizice a poliţiştilor influenţează direct gradul de capturare a infractorilor şi executarea cu succes a misiunilor poliţieneşti şi dată fiind vârsta lui, poliţistul este un exemplu de urmat nu numai de către poliţişti ci de către tot românul de rând.

Din 2005

Tânărul este agentul principal de poliţie Sergiu Lozincă, are 29 de ani şi reprezintă de ceva vreme Poliţia Bihor la competiţiile naţionale de tenis de câmp ale M.A.I. Lozincă lucrează la Serviciului Cabinet – Compartimentul Management Stări Conflictuale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne din luna decembrie 2005. Din acelaşi an, tânărul a început să practice sportul alb: tenisul de câmp, primele rachete de tenis cumpărându-le din primul salariu de poliţist.

După un an, Sergiu a început să participe la competiţii locale, apoi naţionale, cu succes la Turneul de Tenis de Câmp al Ministerului Afacerilor Interne – competiţie naţională, desfăşurată anual, în care sunt angrenaţi reprezentanţii tuturor structurilor subordonate M.A.I. (Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţie de Frontieră). Chiar în primul an a reuşit să se califice la Finala de tenis de câmp a M.A.I. , disputată la Satu Mare. De atunci, agentul principal se califică an de an la finalele de tenis de câmp ale M.A.I., obţinând rezultate extraordinare. De patru ori la rând a fost numit cel mai bine clasat reprezentant al I.G.P.R. la categoria „sub 35 ani”.

Îi reduce stresul

Sergiu crede că practicarea sportului alb îl ajută şi în profesie fiindcă îi ridică tonusul, îl ajută să elimine stresul acumulat şi îi sporeşte atenţia şi rigurozitatea: „Am ales ca sport tenisul de câmp deoarece este un sport complex, solicitând de la jucător atât efort fizic în regim de viteză, concentrare şi precizie permanente, cât şi un plan de joc bine definit”.

 

FACT BOX:

Tânărul jurist şi jurnalist, de meserie poliţist are un palmare bogat în ale sportului:

Rezultate merituoase obţinute:

2006:

– Turneul M.A.I. – faza zonală – locul I – Cluj Napoca 7 mai 2006;

2007:

– Turneul M.A.I. – faza zonală – Oradea – locul I – 1 iunie 2007;

2008:

– Turneul M.I.R.A. – faza zonală – locul I – Alba Iulia – 16 mai 2008;

– Turneul Municipiului Oradea – Open Amatori – locul I – Oradea, 13 iulie 2008;

– Cupa de Toamnă ediţia a XV –a – locul al II-lea – 9 noiembrie 2008;

2009:

– Cupa A.S. Dinamo – Oradea – locul I – 15 mai 2009;

2010:

– Cupa Sănătatea Oradea – BCR Tenis Partener – locul I – 6 iunie 2010;

– Cupa Sănătatea Oradea – BCR Tenis Partener – locul I – 23 iunie 2010;

– Cupa Sănătatea Oradea – locul al II – lea – 1 august 2010;

– Finala Turneului de Tenis de Câmp al M.A.I. – Slobozia – locul IV – 10 septembrie 2010;

2011:

– Finala Turneului de Tenis de Câmp al M.A.I. – locul al IV-lea – Galaţi – 9 septembrie 2011;

2012:

– Cupa Sănătatea Oradea – locul al III -lea – 13 mai 2012;

– Finala Turneului de Tenis de Câmp al M.A.I – locul al III –lea – Alba Iulia – 7 septembrie 2012;

2013:

– Cupa Sănătatea – Oradea – locul al III – lea – 9 mai 2013;

– Finala Turneului de Tenis de Câmp al M.A.I – locul al III-lea – Satu Mare – 6 septembrie 2013.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !