Tinerețea naturală nu mai este doar un vis! Putem înfrâna procesul de îmbătrânire!

1Comentariu
Tinerețea naturală nu mai este doar un vis! Putem înfrâna procesul de îmbătrânire!
Femeile doresc să își mențină frumusețea și tinerețea radiantă cât mai mult timp.

Într-o societate unde oamenii au o durată de viață din ce în ce mai extinsă, devine extrem de important ca primele semne de îmbătrânire, care influențează calitatea vieții, să fie amânate sau îmbunătățite, dacă deja sunt în curs de formare.

După cum ați experimentat și dumneavoastră, odată cu înaintarea în vârstă și sub efectele mediului înconjurător, tenul nostru trece prin schimbări calculabile în ceea ce privește fermitatea, suprafața și înfățișarea.

Pe măsură ce îmbătrânește, pielea își pierde luciul tineresc, deoarece se încetinește producerea substanțelor hidratante ce sporesc formarea naturală a țesutului nou, creând riduri subțiri acolo unde cândva pielea a fost uniformă, tânără și fermă.

Îmbătrânirea naturală a tenului feței se extinde în toate direcțiile.

Acest lucru este creat în realitate de efectul cumulat al următorilor 3 factori:

1. Deshidratarea, care duce la deteriorarea calității pielii. Astfel pielea devine inflexibilă, de culoare diferită și mată.
2. Pierderea țesuturilor de grăsime ale tenului feței duce la formarea unui ten flasc, pierderi de volum, ceea ce duce la intensificarea vizibilității ridurilor.
3. Modificările la nivelul sistemului osos și al țesuturilor musculare deformează conturul original al feței.

Putem înfrâna procesul de îmbătrânire!

Datorită dezvoltării constate a tehnologiei, semnele naturale de îmbătrânire se pot diminua simplu prin substituirea locală a nivelului scăzut de acid hialuronic.

Acidul hialuronic este hidratantul cel mai profund și natural al pielii. Poate lega, în apă, și de o mie de ori greutatea sa proprie, astfel restaurând finețea și volumul pielii.

Cu ajutorul produselor ce conțin acid hialuronic putem controla procesul de îmbătrânire, și, mai mult decât atât, putem îmbunătăți în mare măsură starea pielii.

poza 1

Re-hidratare: asigurarea conținutul de apă al pielii

Tratamentele de re-hidratare ajută ca întreaga piele să devină mai elastică, fermă și uniformă prin reînnoire. Re-hidratarea activă asigurată de acidul hialuronic este adecvată și pentru umplerea ridurilor mai mici; are efect de fermitate și netezire la nivelul tenului feței, al gâtului, pe decolteu și al părții dorsale a brațelor.

Tratare și umplere riduri: umple ridurile

Acidul hialuronic este utilizat cu succes și pentru netezirea locală a liniilor subțiri, a ridurilor și a brăzdăturilor de pe piele, și în același timp pentru conturarea și umplerea buzelor, fiind cea mai eficientă soluție actuală.

Tratament complet: pentru refacerea tenului tineresc și a formei faciale mai ferme
Pe parcursul acestei intervenții se vor trata deodată toate semnele vizibile de îmbătrânire printr-o intervenție perfect personalizată care oferă rezultate omogene și armonice. Produsele mai moi ajută la netezire, iar cele injectate în profunzime refac volumul și forma inițială și naturală a feței.

poza 2

Secretul nostru este Belotero®!
Belotero® este un produs pe bază de acid hialuronic care este identic cu substanța dumneavoastră naturală de completare și hidratare a pielii. Este o opțiune naturală pentru completarea acestor substanțe, astfel se poate aplica fără probleme în vederea reducerii și dispariției liniilor și ridurilor deja vizibile.

Produsele Belotero® au fost concepute ca prin integrarea lor perfectă la nivelul țesuturilor să fie capabile să umple ridurile fără a modifica conturul original al feței dumneavoastră. Rămâne inobservabil, astfel nimeni nu va observa cum ați dobândit o apariție atât de reîmprospătată, reînnoită și odihnită. Secretul Belotero® poate fi și secretul dumneavoastră.

În cazul în care ați încercat deja și alte substanțe de umplere, veți fi surprinsă de diferență. spre deosebire de alte substanțe de umplere, în cazul tratamentelor cu Belotero® nu se poate simți substanța în sine, dar se poate observa imediat eficiența sa de împrospătare și întinerire.

Tinerețea naturală nu mai este doar un vis. Procesul de îmbătrânire poate fi controlat, obținând astfel înfățișarea dorită.

poza 3

Serviciile de chirurgie estetică în cadrul centrului oftalmologic și estetică Medsystem Oradea

Umplerea ridurilor
• ridurile frunții, riduri dintre sprâncene
• ridurile fine în jurul buzelor
• contur facial
• tratamentul ridurilor de expresie
• tratament cu botox

Blefaroplastie ( Chirurgia pleoaplelor)
Plastie mamară (Mamoplastie)
Plastie facială

MEDSYSTEM SRL
Oradea, str. General Magheru nr 1.
Telefon: 0259-422-277 • Fax: 0259-422-270
Mobil:0756-066-464
E-mail: medsystem@medsystem.ro
www.medsystem.ro

poza ultima

 

Advertorial!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor