Ţintesc spre titlul de campion

De Veronica Bursaşiu
Ţintesc spre titlul de campion
Competiţia care-l desemnează pe campionul judeţean la tir cu arcul se află la jumătatea parcursului.

Campionatul Judeţean de Tir cu Arcul are patru etape plus finala care va avea loc de Ziua Oraşului, în parcul Cetăţii. 80 de concurenţi din: Oradea, Salonta, Aleşd, Nojorid sau legitimaţi la cluburi bihorene, precum şi invitaţii din Cluj şi din Ungaria şi-au disputat Cupa Nomad.

Competiţia a avut loc în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Judeţean de Tir cu Arcul, iar participanţii au tras în ţinte 2D, 3D şi FITA, de la distanţe între 8 şi 80 de metri.Ţintele rotative sau mişcătoare, foarte dificil de nimerit au fost provocarea la care au fost supuşi concurenţii, acesta fiind şi cel mai spectaculos moment al competiţiei. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul în parteneriat cu Nomad Archery şi a fost găzduit de terenul de golf al clubului King’s Land din Ineu. La categoria compound, arcaşii Redpoint Oradea au ocupat tot podiumul prin Mircea Stroe, Gheorghe Ţecher şi Kis Zoltán. La categoria recurve Lucian Suciu a fost primul. Székely Béla de la CS GYM a obţinut locul 8 la categoria barebow, Ovidiu Ilisie de la C.S. Blueline Nojorid s-a clasat pe locul 11 la seniori barebow. C. S. GYM prin Székely Eduárd a urcat pe trapta a aII-a a podiumului la categoria barebow copii, acesta fiind urmat de Kovács László pe locul 3. Competiţia la copii a fost câştigată de Szabó Boldizsár. La junioare, podiumul a fost ocupat de: Rézműves Katalin şi Szatmári Loretta, ambele de la

Redpoint, urmate de Andirkó Zsófi de la Nomad Archery.

Szerencsi Imre, Molnár László şi Nemes László s-au impus la seniori arc tradiţional replică istorică. La senioare arc tradiţional, câştigătoare a fost Alexandra Botoş, reprezentanta Asociaţiei Domeniul Arcaşilor Cluj-Napoca. Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome, medalii, cupe şi trofee handmade.

Cupa Redpoint

Mulţumirile organizatorilor se îndreaptă în primul rând către cei de la King’s Land, care cu generozitate au oferit terenul necesar desfăşurării competiţiei, dar şi către parteneri şi concurenţi.

Următoarea etapă, a campionatului Judeţean dotată cu Cupa Redpoint va avea loc în 21 iunie pe terenul aflat între Universitatea Oradea şi târgul de vechituri, pe malul Peţei.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !