Un concurs de miss, o seara de vis

De Alexandra Lăzureanu
Reactualizat la:
1Comentariu
Un concurs de miss, o seara de vis
© FOTO: Ovi D. Pop
Prima ediţia Miss Caritate România, care s-a desfăşurat miercuri seară la Hanul Pescarilor s-a dovedit a fi un succes total.

E posibil ca frumuseţea concurentelor, sau dăruirea artiştilor care au prestat pe scenă, sau eforturile organizatorilor, ori poate frumuseţea sufletească şi mărinimia celor care au participat, dar cel mai probabil toate acestea împreună, au făcut din seara de miercuri o seară magică, de poveste. Prima ediţie a concursului Miss Caritate România a fost organizată de Fundaţia Sănătatea Ta, cu sprijinul a nenumăraţi colaboratori şi sponsori, iar acest titlu de miss a fost acordat pentru prima data în România. Această seară a avut ca scop principal strângerea de fonduri pentru 10 copilaşi aflaţi la nevoie, sau cu o stare precară de sănătate, fiind vorba de trei surori în vârstă de 8 ani, diagnosticate cu autism, alţi şase copii cu o stare materială care lasă de dorit, dar care au un real potenţial intelectual şi de micuţa Patricia Nemethi, în vârstă de 13 ani, care necesită tratament pentru leucemie.

Nume mari cu suflet nobil

Pentru încântarea publicului organizatorii au invitat personalităţi cunoscute în lumea fashion-ului şi a muzicii, printre care designer-ul Cătalin Botezatu, artistul Florin Chilian, Bogdan Vlădău alias Burlacul, Vlad Tătaru, Carmen Stoica, Marian Filip, Alexandrina Chelu şi Larisa Oros, formaţia Arpegio şi Sânziana Toader.

După ce participantele la Miss au defilat în cele două ţinute superbe, preşedintele juriului, Cătălin Botezatu, a acordat premiul Miss Caritate România, tinerei care a definit cel mai bine caritatea, Denisa Panti, locurile doi şi trei fiind revendicate de alte două domnişoare, de asemenea foarte frumoase. Alte patru concurente au primit premii speciale, oferite de sponsori sau colaboratori ai fundaţiei. Ulterior defilării celor 12 fete, au fost scoase la licitaţie câteva ţinute şi accesorii vestimentare, pentru care cei mai generoşi dintre participanţi au licitat. Printre invitaţii cu suflet mare, care nu s-au dat la o parte în a oferi sume generoase celor zece copilaşi, s-au numărat şi solistul Aurel Tămaş, Marian Mirică, Dorin Curtean primarul din Popeşti, reprezentatul Clubului Mămăruţelor, reprezentantul Agromin, alături de alţi câţiva invitaţi generoşi, care au contribuit fiecare cu câte ceva la fericirea micuţilor aflaţi la nevoie. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi chestorul Liviu Popa, şeful IPJ Bihor, viceprimarul Ovidiu Mureşan, omul de afaceri Cosmin Guşă, fostul ministru al sănătăţii Cseke Attila, neurochirurgul Aurel Mohan, dar şi binecunoscutul numerolog Anatol Basarb, toţi dornici ca prin participarea lor să contribuie la făurirea unui viitor mai luminos pentru cei mici.

Momente de suflet

Dintre momentele marcante ale serii îl putem aminti pe acela când Bogdan Vlădău a urcat pe scenă pentru a încânta publicul cu câteva cântece, însoţit de o micuţă admiratoare şi a explicat că, este foarte impresionat să constate că în Oradea există atâţia oameni cu suflet mare, spre deosebire de Bucureşti, unde nu a mai văzut demult o sala atât de plină la un spectacol de caritate. De asemenea, recitalul susţinut de Florin Chilian a emoţionat profund. De neuitat va fi însă şi momentul când micuţa Patricia, cea pentru care a fost organizată această seară, a urcat zâmbitoare pe scenă pentru a cânta şi a pătruns definitiv în sufletele celor prezenţi cu vocea sa angelică. La final, în aplauzele tuturor, Camelia Păşcui, reprezentanta Fundaţiei Sănătatea Ta şi deopotrivă organizatorul acestui eveniment caritabil, a mulţumit încă odată tuturor celor care şi-au deschis sufletele, pentru că au înţeles cu adevărat ce înseamnă un eveniment sută la sută caritabil.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor