UNPR față în față cu UNPR

De Veronica Bursaşiu
UNPR față în față cu UNPR
Astfel au stat lucrurile miercuri, 11 martie 2015, la sediul partidului Uniunea Națională pentru Progresul României când reprezentanții acestuia, senatorii Haralambie Vochițoiu și Popa Constantin au dialogat cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român, despre posibilitățile de colaborare.


“Suntem aici la sediul partidului Uniunea Națională pentru Progresul României pentru a ne găsi parteneri și aliați în demersurile pe care le facem pentru dinamizarea și coagularea mișcării patronale din România.UNPR – patronat și-a asumat acest rol și vă invităm să fiți alături de noi, parteneri de nădejde pentru binele mediului de afaceri român’’ a declarat Ioan Lucian, președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, celor doi interlocutori.

“Lăudăm intenția dumneavoastră, o vom sprijini, pentru că oamenii de afaceri au nevoie sa fie reprezentați de organizații puternice, active si interesate de problemele cu care se confruntă companiile private din România’’, a răspuns senatorul Haralambie Vochițoiu.

Cele două părți au convenit, după ce au trecut în revista câteva posibilități de colaborare, că vor semna un parteneriat care să statueze modul de lucru al celor doi viitori parteneri.

…și cu ministrul Pop

În căutarea dialogului s-a aflat Ioan Lucian și la ministrul delegat pentru dialogul social . Una dintre principalele atribuțiuni ale lui Liviu Pop vizează informarea Guvernului cu privire la solicitările formulate de către partenerii sociali printre care se află și patronatele. Acest aspect este foarte important pentru UNPR în demersul sau de aducere la cunoștința Guvernului a mesajelor care interacționează în mod frecvent cu mediul de afaceri.“Este important, domnule ministru Pop, să găsim în Guvern un partener de dialog pentru dinamizarea mișcării patronale și de ce nu, pentru coagularea acesteia. Considerăm că având un partener serios, viabil de dialog și acțiune, guvernul are numai de câștigat, iar patronatele vor respecta o instituție fundamentală deschisă spre mediul de afaceri”, a subliniat presedintele UNPR, Ioan Lucian. Ministrul Pop și-a manifestat întreaga disponibilitate pentru a facilita organizarea unor întâlniri productive între reprezentanții UNPR și membrii guvernului, precum și realizarea unor activități comune care să apropie mediul de afaceri de Guvernul României.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !