USL le cere electorilor sa infrunte vremea

De Călin Corpaş
USL le cere electorilor sa infrunte vremea
Mang şi Bodog spun că sondajele favorabile USL pot fi confirmate de realitate doar dacă oamenii ies la vot.Potrivit co-preşedintelui USL Bihor, Ioan Mang, deşi sondajele arată bine pentru USL, e important ca cetăţenii să iasă la vot. „Sondajele arată că USL poate spera din plin la realizarea obiectivului: ca marea majoritate a candidaţilor USL să câştige cu 50%+1.

Însă aceste sondaje se pot transforma în fapt doar dacă electoratul va ieşi la vot duminică, indiferent cum va fi vremea”, a declarat Mang. Candidatul USL în Colegiul 4 Senat – Oradea, Florian Bodog, a afirmat că în calitate de parlamentar se va concentra în special pe îmbunătăţirea Legii Educaţiei. Dr. Bodog transmite că va fi preocupat şi de susţinerea proiectelor municipalităţii orădene. La rândul său, candidatul îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă la vot. „Dacă nu merg la vot, votează alţii în locul lor”, transmite medicul.

Ioan Mang spune că a dorit să scoată un volum cu activitatea sa de patru ani ca senator, dar a renunţat deoarece volumul ar fi fost prea gros! „Cei de la tipografie mi-au spus că era greu de tipărit 1.600 de pagini într-un timp aşa de scurt”, a declarat Mang, care s-a mulţumit astfel să-şi facă un rezumat de 90 de pagini. „Astfel, am vrut să arat că nu se doarme în Parlament, ci se munceşte. De asemenea, este şi un punct de plecare pentru dr. Bodog. Va avea exemple, modele de declaraţii politice, întrebări pentru membrii Guvernului. Sigur, sperăm că miniştrii vor fi USL”, a spus Mang, care spune, totuşi, că cea mai importantă componentă a activităţii sale parlamentare, munca în comisia de Educaţie, nu apare în rezumat.

 Asfaltări (post)decembriste

Ioan Mang a răspuns şi afirmaţiilor făcute cu o zi în urmă de candidatul ARD în Colegiul 5, Ionel Avrigeanu. Folosind sintagma „asfaltări de decembrie” pentru a arunca în derizoriu aceste iniuţiative, ARD-istul susţinuse că în localităţi precum Copăcel, Tăşad şi Holod se asfaltează în ciuda vremii de afară, doar pentru ca oamenii să vadă că se lucrează, iar apoi USL vine şi face şedinţe cu cetăţenii. „La Tăşad, drumul e asfaltat de marţi, când nu a nins. S-au aşternut 800 de metri de asfalt, până la intrarea în localitate, pentru că nu sunt refăcute podeţele. Între Tăşad şi Copăcel este un drum judeţean care se face din bugetul Consiliului Judeţean, iar doamna primar PDL de Drăgeşti n-a avut bun simţ şi le-a spus oamenilor că PDL asfaltează. Trebuia să explicăm cetăţenilor că nu este aşa”, a declarat Mang. Ca fapt divers, Ioan Mang şi Ionel Avrigeanu sunt cuscri.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !