Ziua personalului din Administraţia Penitenciarelor

De Alexandra Lăzureanu
Sărbătoare la Penitenciar FOTO: Penitenciarul Oradea
Sărbătoare la Penitenciar FOTO: Penitenciarul Oradea
Ziua de 29 iunie proclamată în Legea 293 din 28 iunie 2004 – privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, ca zi a personalului din sistemul administraţiei penitenciare,se serbează o dată cu prăznuirea patronilor spirituali Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel.

Luni, conducerea Penitenciarului Oradea a programat o serie de manifestări ce urmăresc valorizarea personalului de penitenciar care s-a remarcat în mod pozitiv în activitatea desfăşurată în scopul dezvoltării spiritului de apartenenţă la această categorie profesională. În debutul manifestărilor, clubul unităţii a găzduit o şedinţă festivă în care directorul unităţii comisar şef dr. Ilea Ioan a mulţumit colegilor pentru munca depusă, pentru îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredinţate. Au fost avansaţi în gradul profesional următor un număr de cinci angajaţi şi tot cu acest prilej au fost înmânate pentru merite deosebite zece diplome pentru cei mai buni lucrători din Penitenciarul Oradea pe sectoare de activitate. Instituţia orădeană a reuşit, prin activitatea întreprinsă, să se remarce şi să fie apreciată şi în acest an la nivel naţional cu două distincţii acordate doamnei agent şef principal Marian Ramona „cel mai bun lucrător din domeniul situaţiilor de urgenţă şi domnului Sorin Gavriş „cel mai bun agent de siguranţa deţinerii şi regim penitenciar”.

„Cu acelaşi prilej, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, d-l comisar şef de penitenciare Cătălin Claudiu Bejan, a transmis mulţumirile şi felicitările echipei de management către funcţionarii publici cu statut special din sistemul penitenciar românesc pentru meritele şi implicarea acestora, în îndeplinirea misiunilor efectuate cu profesionalism”, informează Adina Bârda, purtător de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Manifestările organizate cu prilejul Zilei personalului din sistemul administraţiei penitenciare vin să ofere angajaţilor Penitenciarului Oradea măsura aprecierii, profesionalismului şi eforturilor acestora, puse în slujba comunităţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !