bihon.ro Web analytics

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române, în data de 25 octombrie, Prefectura Oradea organizează o ceremonie militară și religioasă care va avea loc la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie.
powered by Surfing Waves

România

Analiză: mașinile second-hand se vor scumpi și în 2024, cele mai căutate rămân SUV-urile
Preţurile de vânzare ale maşinilor second-hand vor continua să crească, anul acesta, în România, însă nu la acelaşi nivel cu cel înregistrat în 2023, când, în medie, maşinile second-hand s-au scumpit cu 18%, potrivit unei analize Instant.ro, platformă bazată pe AI care intermediază vânzări de maşini second-hand.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Românii vor putea cere despăgubiri dacă s-au îmbolnăvit de cancer din cauza poluării
Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene au ajuns săptămâna aceasta la un acord asupra directivei privind calitatea aerului.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Noul program IMM Plus 2024: Peste 12 milioane de lei pentru antreprenori
Ministerul Finanțelor propune un nou act normativ pentru instituirea Programului IMM PLUS.

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea - citiri contoare

BIHON CAO

ANUNŢ SC COMPANIA DE APĂ ORADEA

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Premierul Ciolacu despre racolările de peneliști în rândul PSD: „mi-aș dori să nu se mai întâmple astfel de lucruri”
Nu mai departe de lunea trecută, liderul organizației județene a PSD Bihor, Aurel Mohan, a ieșit în conferință de presă să anunțe o nouă racolare: primarul liberal Teodor Coste de la Tinca va fi candidatul PSD, în locale.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Copii cu copii. Aproape jumătate din bebelușii europeni născuți de mame care nu împliniseră 14 ani sunt din România
Peste 700 de fete cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au devenit mame mult prea devreme, în 2021.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„Oradea donează o pâine” revine în peisajul activităților caritabile din Oradea
Prima ediție de după pandemie a proiectului „Oradea donează o pâine” va avea loc în 29 februarie 2024 între orele 15.00-17.00, în mai multe locații din cartierele orădene.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„Limba germană. Simplu și eficient” după 20 de ani
La Editura Polirom a apărut recent ediția a 18-a, revizuită și adăugită, a cursului „Limba germană. Simplu și eficient” de Orlando Balaș. Volumul (408 pagini, format mare) apare într-o versiune mult diferită față de cele anterioare. Majoritatea textelor au fost schimbate, deoarece însăși realitatea din România și Europa, reflectată de aceste texte, s-a schimbat foarte mult din 2004, când a apărut prima ediție a cărții.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Căutați de familii! IPJ a anunțat plecarea voluntară a lui Covaci Emil și a Gabriellei Szabó
Sâmbătă seara, Poliția Bihor a anunțat două plecări voluntare de la domiciliu, din două localități diferite din Bihor.

FC Bihor

FC Bihor și-a regăsit apetitul pentru goluri în meciul cu Victoria Carei
După unele rezultate mai puțin convingătoare înregistrate în partidele de pregătire anterioare, FC Bihor a obținut un succes categoric în meciul disputat sâmbătă în compania echipei CSM Victoria Carei.

România

Ajutorul de încălzire se acordă și anul acesta, pentru perioada rămasă din sezonul rece 2023-2024
Guvernul a aprobat menţinerea în plată, la acelaşi nivel, a drepturilor de ajutor de încălzire şi a suplimentului pentru energie pentru perioada rămasă din sezonul rece 2023-2024, în contextul modificărilor legislative survenite în ultima perioadă, informează Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, printr-un comunicat.

Fotbal

Lotus Băile Felix a încheiat la egalitate cu FC Olimpia Satu Mare
Continuându-și pregătirile pentru reluarea sezonului, Lotus Băile Felix a disputat un meci amical pe terenul propriu, cu FC Olimpia MCMXII Satu Mare, formație de Liga 3.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.