bihon.ro Web analytics

Acțiunea de succes e considerată drept „trecerea unei pietre de hotar în educația viitoarei generații”. „Start în aventura cunoașterii Universului” este o nouă disciplină opțională, introdusă la școala primară din anul 2022-2023. La Astronomie, copiii vor învăța despre meseriile viitorului - astronaut, cosmonaut, taikonaut, dar și despre cum se construiește și cum se lansează o rachetă, distanțe în spațiu, confecționarea unui costum spațial etc.
Cu prilejul împlinirii a 10 ani de la înființare, Astroclubul „Meridian 0” din Oradea organizează pentru public simpozionul „File din istoria astronomiei românești și a cuceririi spațiului”.
Astroclubul „Meridian Zero” anunță a doua ediţie a Zilelor Astronomiei Orădene, cu prilejul împlinirii a şase ani de activitate. Activitățile se adresează publicului larg dar şi celui specializat, accesul fiind liber.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

CFR a semnat contractul pentru electrificarea lotului 4 al liniei Cluj-Episcopia Bihor. Cu ce viteză vor circula trenurile
CFR SA a anunțat miercuri semnarea contractului pentru electrificarea și reabilitarea lotului 4 al liniei Cluj-Episcopia Bihor, cuprins între Aleșd și frontieră.

BIHON Sport local

Se vând bilete pentru Trofeul Carpați programat la Oradea Arena. Vezi prețurile!

Mapamond

Orașele rusești anulează focurile de artificii de Anul Nou și redirecționează banii spre armată ca să poată ataca Ucraina
Mai multe orașe din Rusia au anunțat că renunță la focurile de artificii la trecerea dintre ani și redirecționează fondurile spre armată ca să poată ataca Ucraina.

BIHON CAO

Compania de Apă anunță citirea contoarelor în perioada 28 noiembrie- 2 decembrie

BIHON CAO

Anunț întrerupere furnizării apei potabile

BIHON CAO

Compania de Apă anunță citirea contoarelor în perioada 21-25 noiembrie

BIHON Sport local

Bihoreni medaliați la Campionatul Mondial din Turcia
Jucătorii salontani au avut o contribuţie importantă la cucerirea celor 12 medalii de către reprezentativa României la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis din Turcia.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Fotograful orădean Ovi D. Pop a expus în Senatul României
Expoziția de fotografie „România mea” reprezintă mici fragmente din frumusețile țării noastre.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Radu Paraschivescu: „Unanimitatea e obţinută şi aplaudată de cei care o moşesc”
Scriitorul a susţinut la Oradea conferinţa „Unanimitatea, o utopie” şi şi-a lansat cartea „Podul Diavolului”.

Mapamond

UPDATE Ungaria a renunțat la prețul plafonat al benzinei și motorinei după ce țara a rămas fără combustibil
Guvernul Ungariei a renunțat la plafonarea prețurilor la carburanți, după ce lipsa importurilor și panica oamenilor au dus la o penurie de carburanți în întreaga țară în ultimele zile, ceea ce, potrivit grupului petrolier și de gaze MOL, a creat o "situație critică", scrie Reuters. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Asistent medical de la Spitalul de Recuperare din Băile Felix, arestat preventiv pentru agresiune sexuală
Mircea Cornel Bratosin, asistent medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Firmă de dirigenție de șantier, despre Fundația condusă de Angela Lupșea: „o chestie care ar face invidios și pe un șmenar de pe Victoriei”
O firmă din Ilfov care asigură dirigenția de șantier pentru lucrări din întreaga țară reclamă o țeapă primită la Primăria Oradea, de la Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice, mai exact de la directoarea Angela Lupșea. 2

Bihon Decese

Florica Jurca

Mapamond

Uber celebrează sezonul sărbătorilor cu lansarea Saniei Uber, în Laponia
Uber celebrează sezonul sărbătorilor cu lansarea Saniei Uber, în Laponia. 2

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.