bihon.ro Web analytics

Una din cele mai îndrăgite şi populare trupe din Serbia, al cărei început a avut loc în 1983, concertează cu ocazia Zilei Cooperării Europene în Parcul Rozelor, vineri 21 septembrie cu începere de la ora 19, în deschiderea lor urmând să cânte The Road Band.
În ultima vreme, ştirile cu bone care se poartă urât cu cei mici au speriat părinţii, care sunt decişi să renunţe la angajări. În videoclip puteţi observa cum câinele de rasă malamut de Alaska este dădaca perfectă pentru copilul familiei. Atent la fiecare gest al micuţului, câinele ştie ce să facă pentru ca el să nu plângă şi să stea liniştit.
Nişte pisicuţe foarte drăguţe se mişcă la sincron, probabil le este distrasă atenţia de ceva dar oricum mişcările lor sunt haiose. Iar melodia de pe fundalul imagnilor se potriveşte perfect cu dansul lor.
Membrii trupei rock Cargo vor susţine vineri, 18 decembrie, de la ora 22:00, în Blue Monday, un concert extraordinar. Artiştii vor interpreta pentru orădeni atât piese care i-au consacrat, cât şi piese de pe cel de-al patrulea album, „Colinde şi obiceiuri de iarnă”, editat în anul 1996.

BIHON Sport local

„Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

BIHON CAO

Întreruperi Compania de Apă

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Citiri contoare Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

Angajari BIHON

Elka Prod angajează personal

BIHON Sport local

Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

CSM își face secție de sărituri în apă
1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

171 de bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara
Bihorenii care doresc să meargă la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Bihor au la dispoziție nu mai puțin de 171 de bilete de tratament în stațiuni balneare din toată țara.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Recensământul Populației și al Locuințelor 2021: Vineri, 27 mai, ultima zi pentru autorecenzare
Cei care refuză să participe la recensământ riscă amenzi de până la 3000 de lei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Explozii lângă Oradea: Pompierii pirotehniști au detonat munițiile neexplodate găsite în județ
Pirotehniștii bihoreni au distrus prin explozie controlată 71 de muniții și elemente de muniție descoperite pe raza județului.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Noi restricții de circulație în zona centrală din Oradea
În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.