bihon.ro Web analytics

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de vineri 20.12.2019, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe str. Gheorghe Costaforu, lucrare executată de către antreprenorul SC INSTALAŢII MONTAJ SRL, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută pe strada Atelierelor, respectiv în perimetrul format din străzile: Făgăraşului – Horea – Sucevei – Dimitrie Cantemir.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de luni 09.12.2019, datorită lucrărilor de mentenanţă pe aducţiunea de alimentare cu apă a Comunei Oşorhei, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 10:00 şi 18:00.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Ioan Mang acuză nereguli în județ. Liderul PSD a ajuns cu întârziere din cauza semafoarelor de pe DN76
Președintele PSD Bihor, Ioan Mang a ajuns la sediul PSD Bihor în jurul orei 10:00, după un periplu prin sudul județului, fiind prins printre semafoarele de pe DN 76.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Florin Birta este noul primar al orașului Oradea. Bolojan: „Îl felicit pe Florin Birta pentru câștigarea mandatului”
Deși încă nu sunt disponibile rezultatele finale, conform primelor informații din secțiile de votare, Florin Birta a câștigat detașat alegerile în Oradea. 2

România

Rezultate EXIT-POLL alegeri locale 2020: Nicușor Dan - 47,2%, Gabriela Firea - 39%, Traian Băsescu - 8,6%
Candidatul independent susținut de PNL - USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a câștigat alegerile locale, potrivit unui EXIT-POLL realizat de CURS Avangarde și prezentat de Mediafax.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Comunele cu inflație de flotanți, campioanele prezenței la urne, în Bihor
"Coincidență": Comunele unde numărul flotanților a atins cote alarmante, în ajung de alegeri, sunt și comunele cu cea mai mare prezență la urne. Vezi prezența în orașele Bihorului și în Zona Metropolitană Oradea. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Încă un dosar penal pentru fraudă la vot - la o femeie de 81 de ani
O femeie de 81 de ani, cu domiciliul în străinătate, care a votat pe listele suplimentare de la o secție din localitatea bihoreană Valea Cerului, fără a avea domiciliul stabilit pe raza comunei s-a ales cu dosar penal pentru fraudă la vot. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Frauda la vot în Bihor: Dosar penal pentru o femeie din Săldăbagiu de Barcău pentru vot multiplu
O femeie de 45 de ani din localitatea bihoreană Săldăbagiu de Barcău s-a ales cu dosar penal după ce a votat de două ori, în două localități diferite.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Marcel Sas Adăscăliții: „Am votat pentru 12 ani de dezvoltare”
Marcel Sas Adăscăliții, candidatul independent la Primăria Marghita e optimist că se poate lupta de la egal la egal cu candidatii propuși de partide. El crede că va distruge mitul că un candidat independent ralizează imposibilul dacă câștigă alegeril. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Candidații UDMR și PPMT au votat. Iată pentru ce au votat politicienii maghiari
Candidații UDMR și PPMT își doresc întărirea reprezentativității maghiarilor la conducerea județului și a localităților din Bihor. Își doresc viceprimar maghiar în Oradea, din nou.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Blejan (ALDE) a votat cu gândul la schimbarea de generații
Președintele ALDE Bihor a votat în Ioșia, la grădinița cu program prelungit nr. 55.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Alegeri extrem de tensionate, la Lugașu de Jos. Primarul, acuzat că face presiuni!
PNL reclamă faptul că primarul Sorban Levente (UDMR) alterează procesul de votare, stând cu orele în secția de votare, unde candidatul PNL fusese interzis. Unii alegători intră în cabine însoțiți. În Urvind, alegătorii au fost întorși din drum, fiind chemați să voteze în reluare!

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Mircea Jacan, Orlando Balaș, Daniela Ghiuro și Daniel Pop au votat la Oradea
Candidatul POL, Mircea Jacan și candidata ALDE pentru Primăria Oradea și-au exercitat duminică după-masă voturile.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.