bihon.ro Web analytics

Deși arestat, vineri, de Curtea de Apel Oradea, în baza unui mandat european emis de un tribunal din Danemarca, un recidivist a scăpat, deocamdată, atât de detenție, cât și de extrădare din cauza unui alt dosar penal în care este judecat, în România, pentru spargeri de locuințe.
Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus joi, 2 mai, extinderea acțiunii penale faţă de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.
powered by Surfing Waves

Bihon Decese

Cociş Teodora

Bihon Decese

Cătălin

Bihon Decese

Costache Cătălin Octavian Daniel

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea - citiri contoare

BIHON CAO

ANUNŢ SC COMPANIA DE APĂ ORADEA

Bihon Decese

Coste Cornelia

Bihon Decese

Hangyal Cristina

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Aurel Căuș, reales președinte al Senatului Universității din Oradea
Senatul Universității din Oradea s-a întrunit, joi, 29 februarie, în prima ședință de lucru. Cu această ocazie l-au reales, pe Aurel Căuș, în funcția de președinte al forului deliberativ al instituției de învățământ superior.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Drum nou între inelul metropolitan și centura Oradea
Șoseaua va fi construită în regim de drum local și va traversa comunele Sânmartin și Nojorid. 

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Alertă de poluare pe Valea Borod din Bihor
Apele Române atenţionează în legătură cu o posibilă poluare pe Valea Borod, în judeţul Bihor, unde apa are o culoare roşiatică, fiind luată în calcul posibila prăbuşire a unei galerii de mină din cauza unui cutremur ce a avut loc duminică.

BIHON Sport local

„Ne propunem un loc cât mai în față în play-off-ul Ligii a IV-a”
Una dintre echipele importante din Liga 4 Bihor rămâne Foresta Tileagd.

Anunturi intreruperi energie electrica

IEE perioada 05.03.2024 - 08.03.2024 - PL Salonta + PL Beius + PL Oradea + PL Alesd+PL Marghita_OK

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Proiectil exploziv în stare de funcționare, găsit în Cimitirul Municipal „Rulikowski"
În cursul zilei de joi, 29 februarie, un proiectil exploziv în stare de funcționare, provenit din cel de-al Doilea Război Mondial, a fost găsit în Cimitirul Municipal "Rulikowski".

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.