powered by Surfing Waves

România

Crișul s-a clasat pe podiumul CN de polo U19 ani
Echipa Crișul Oradea a cucerit medaliile de bronz ale Campionatului Național de polo U19 ani.

Bihon Decese

Decese 27.05.2024

România

Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare, după ce instanţa i-a admis cererea de eliberare condiţionată
Tribunalul Ilfov i-a admis luni lui Radu Mazăre o cerere de eliberare condiţionată din Penitenciarul Jilava, unde fostul primar executa o condamnare de 9 ani închisoare, primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

BIHON CAO

Anunț Compania de apă

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de apă

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Opt focare active de pestă porcină, în Bihor
DSVSA Bihor informează asupra faptului că, în perioada 24.04 – 21.05.2024, în baza buletinelor de analiză emise de Laboratoare naționale acreditate, în județ au fost declarate 5 noi focare de PPA (pestă porcină africană) la porcii domestici, în prezent fiind active 8 focare de boală.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pensiile care cresc cu 80-90% de la 1 septembrie
Doar o anumită categorie de pensionari vor beneficia de pensii mărite.

România

România, ţara cu cele mai multe comenzi de burgeri din regiunea Europei de Sud-Est, cu peste 15 burgeri/minut
Peste 8 milioane de burgeri au fost comandaţi în ultimul an prin intermediul unei aplicaţii de livrare, România fiind astfel ţara cu cele mai multe comenzi de burgeri din regiunea Europei de Sud-Est şi pe locul 4 la nivel global, din cele 23 de ţări în care operează platforma.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Centura Sânmartin se deschide circulației pe 28 mai. Lucrările au fost finalizate
Luni, 27 mai, s-a întrunit comisia formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Bihor, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Bihor și reprezentanții constructorului pentru a verifica finalizarea lucrărilor la Centura Sânmartin.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

UPDATE Un automarfar a luat foc în mers lângă Tileagd
TIR-ul a luat foc în mers, pe DN1 în Tileagd.

Mapamond

Doi orădeni, studenți la Drept, au participat la două importante competiții de arbitraj, în România și Portugalia
Doi tineri din Oradea au reprezentat Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca la două importante competiții de arbitraj.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Strada Râului din Oradea a fost redată circulației
Strada Râului, principala arteră de circulație care a înlesnit legătura între Calea Clujului și str. Mareșal Averescu pe perioada lucrărilor la pasajele subterane din Centrul Civic, a fost redată circulației, după realizarea unor lucrări de reparații. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primăria Oradea a depus spre finanțare amenajarea Grădinii Urbane Nufărul de lângă Lotus Center. Valoarea totală, 25 milioane de euro
Primăria Municipiului Oradea a depus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional proiectul amenajării Grădinii Urbane Nufărul și al grădinii termale Ioșia.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.