bihon.ro Web analytics

Muniție descoperită în cabina unui camion, care intenționa să intre în țară, joi seara, pe la vama Jimbolia, județul Timiș. Polițiștii de frontieră au confiscat un număr de 15 cartușe, iar șoferul camionului, un cetățean sârb, este acum cercetat penal pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Ministrul Administraţiei, Liviu Dragnea, a cerut prefecţilor să monitorizeze aprovizionarea spitalelor cu medicamente citostatice, după ce, la nivel naţional, s-au descoperit mari carenţe în acest domeniu. În aceste condiţii, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, va face ceea ce trebuiau să facă directorii de spitale şi conducerea DSP de la început: să prevină problemele legate de asigurarea citostaticelor.
Ariile naturale protejate din judeţul Timiş au devenit un rai pentru hoţii de lemn. În urma unor ponturi, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, a decis formarea unei comisii mixte care să verifice modul de administrare a ariilor naturale protejate. Rezultatele nu au întârziat să apară.
Timişul ar putea să aibă nu 14 parlamentari, zece deputaţi şi patru senatori, câte colegii uninominale au fost în judeţ, ci 19, după încheierea celor două runde de redistribuire a voturilor, potrivit unor surse. Surpriza cea mai mare, cauzată de sistemul de vot mix folosit la alegerile parlamentare din 9 decembrie, o constituie faptul că ARD şi PP-DD vor avea un număr egal de aleşi în Timiş.
Prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, a declarat, miercuri, că a fost începută distribuirea buletinelor de vot către primăriile din judeţ, operaţiunea urmând să se încheie cel târziu pe 7 decembrie. Pe de altă parte, Dogariu a menţionat că judeţul Timiş este unul dintre cele mai liniştite din punct de vedere al incidentelor electorale, iar majoritatea faptelor semnalate sunt minore.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihor: 23 de cazuri de coronavirus! Pacient în stare gravă după ce a fost tratat de pneumonie la Aleșd. Cadrele medicale, în izolare
Cadrele medicale sunt rugate insistent sā poarte vestimentația de protecție.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Obligaţie pentru primării: dezinfecţie şi dezinfectanţi în blocuri. Îngheaţă preţul la utilităţi
Noua ordonanţă militară introduce obligativitatea administraţiilor locale de a face dezinfecţii în cartierele de blocuri.

România

Ordonanța militară nr. 4! Prețurile la utilități: energie electrică și termică, gaze naturale, apă, carburanți nu mai pot fi majorate
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au susținut o declarație de presă duminică.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se dezinfectează scările de bloc și aleile pe Cazaban
Liniștea mai multor blocuri de pe strada Alexandru Cazaban a fost spartă în jurul amiezii de dumincă, 29 martie, de un bâzâit puternic. 6

România

Alexandru Rafila: „Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent"
Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că sunt 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent. „Rămâne să vedem câte sunt cazurile de Covid-19”, a afirmat Rafila. 4

România

Povești din carantină: „Se apelează la conștiința civică a fiecăruia”
Cum trăiesc oamenii din lumea largă trista experienţă a pandemiei de coronavirus, care sunt reacţiile locuitorilor din alte ţări, cum merge viaţa mai departe acolo sau cum stă pe loc. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Guvernul ajută artiştii independenţi!
Guvernul a dat curs solicitării senatorului USR Vlad Alexandrescu privind protecția artiștilor independenți. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Corespondență din Roma: Al șaselea simț, simțul civic
Alina-Maria Balaj este asociat în Biroul de Comunicarea al Universității Pontificale Santa Croce și al Centrului de Cercetare Markets Culture and Ethics, Roma. Tânăra din Ştei este absolvent de Jurnalism și Relații Internaționale, Universitatea Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Magia actorului păpuşar, cu Alexandru Pop
Teatrul Arcadia îşi prezintă în fiecare săptămână câte un actor din echipă.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Coronavirus în Bihor: 185 de persoane în carantină. 27 de amenzi în ultimele 24 de ore
În total, de la instituirea măsurii de carantină, forțele de ordine bihorene au acordat 282 de amenzi. 4

România

Planul pus la cale de un tată pentru a-și lua fata de la aeroport și a o duce în izolare
O tânără din Timișoara a terminat zilele trecute cursurile pe care le urmează la o facultate din Marea Britanie. Trebuia să se întoarcă acasă. 2

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.