bihon.ro Web analytics

Instituţiile publice centrale şi locale nu pot acorda angajaţilor tichete de masă, tichete cadou sau de vacanţă în 2010, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii, ce pot acorda, însă, doar tichete de masă, arată o Ordonanţă de Urgenţă adoptată sătpămâna trecută de guvern.
Emisiunile în care participă animale pot avea surprize, astfel invitaţii de la o emisiune au avut neplăcuta surpiză de a vedea un căţel cum se "eliberează" în direct. Căţelul a avut şi el necesităţile lui sau poate asta era părerea lui despre emisiune, oricum reacţiile celor din platou spun totul. Filmarea a fost postată pe youtube.
În cadrul Târgului de Crăciun organizat de Casa de Cultura a Municipiului Oradea, membrii Rotaract Club vor să facă un gest nobil. Video Video
ORADEA - Potul cel mare la Loto 6/49 a stârnit interesul a mulţi orădeni. Duminică, în jurul orei 13:30, înainte cu jumătate de oră de închiderea agenţiilor loto din oraş, se formaseră cozi destul de mari.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

E definitiv! Se desființează locurile de parcare de pe strada Dunărea, se lărgesc și se „porfirează” trotuarele (VIDEO)
Consiliul Local Oradea a aprobat, joi, costul estimat al proiectului finanțat din fonduri europene.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Doar 34 de note de 10 la simularea Evaluării Naționale în Bihor. 66.87% dintre elevi ar avea medii de trecere
Din cei 4.728 de elevi participanți, doar 34 au obținut medii de 10. Urmează ca școlile să transmită Inspectoratului Școlar Județean Bihor un raport de analiză însoțit de un plan de măsuri care are rolul de a optimiza rezultatele obținute la simulare.

BIHON Sport local

Un martie cu 62 de medalii pentru CS Wolf Oradea! Șase sportivi vor participa la Campionatul European
Luna martie s-a dovedit extrem de intensă pentru sportivii de la CS Wolf Oradea. Aceștia au participat la două competiții pe plan intern, iar cei mai buni au fost selectați pentru Campionatul European de la Cluj-Napoca din 25-30 aprilie.

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă

BIHON CAO

Compania de Apă anunță citirea contoarelor de apă rece în perioada 27-31 martie

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Ce probleme sunt în Cartierul Nufărul 1?! Completează chestionarul și trimite-l primarului Birta!
În perspectiva unui proiect de regenerare urbană în zona afectată de Nufărul Geotermal, Primăria Oradea a lansat un chestionar cu 10 întrebări, la pachet cu mai multe propuneri de intervenție. 1

Angajari BIHON

Informmedia angajează Operator Calculator (facturare)

Bihon Decese

Catrina Gheorghe

Bihon Decese

Țicărat Maria

Angajari BIHON

SC Inform Media Press SRL angajează Responsabil Zonal

BIHON Ştirile judeţului Bihor

43 ha din lunca Crișului Repede, date în folosință Apelor Române, pentru dezvoltarea ecosistemului
Primăria Oradea va transfera în folosință gratuită către Apele Române o suprafață de 43 de ha de teren extravilan, în lunca inferioară a Crișului Repede, în vederea dezvoltării ecosistemului râului până la frontiera maghiaro-română.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Noutăți în Parcul 1 Decembrie: splashig pad la locul de joacă, alei cu porfir, fântână muzicală și pump track
Proiectul a fost prezentat, în linii mari, de primarul Florin Birta și Adina Popa, director adjunct în Direcția Tehnică Oradea. 4

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 04.04.2023 - 07.04.2023 - PL Exterior + PL Alesd

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.