bihon.ro Web analytics

CN de tir sportiv pentru juniri, în probe de aer comprimat, au consemnat evoluțiile remarcabile ale sportivilor de la CSU Oradea, pregătiți de antrenorii Adriana Floruța și Vasile Leț.
Desfășurate la București, Campionatele Naționale de tir sportiv pentru seniori și tineret, respectiv Universitar, pentru probe de glonț, au consemnat evoluțiile remarcabile ale sportivilor de la CS Universitar Oradea, care și-au trecut în cont nu mai puțin de 30 de medalii.
Desfășurat la București, CN de tir sportiv pentru juniori II a consemnat evoluțiile remarcabile ale sportivilor de la CSU Oradea (antrenori Vasile Leț, Adriana Floruța), care și-au trecut în cont nu mai puțin de 21 de medalii, dintre care cinci de aur, zece de argint și șase de bronz.
Sala Polivalentă a Universității Oradea găzduiește, în perioada 2-4 noiembrie, etapa a doua a Campionatului Național de tir sportiv, la probele de pistol și pușcă are comprimat, la toate categoriile de vârstă, respectiv Memorialul Ioan Stănescu.
Desfăşurat la Bucureşti, CN de tir sportiv pentru arme cu aer comprimat a consemnat evoluţiile remarcabile ale sportivilor de CSU Oradea (antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa), care şi-au trecut în cont şase medalii, dintre care trei de aur, două de argint şi una de bronz. 
Campionatul Naţional de tir sportiv, la arme cu aer comprimat şi glonţ, pentru juniori II şi III, a fost deosebit de fructuos pentru sportivii de la CS Universitatea Oradea (antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa), care şi-au trecut în cont nu mai puţin de 37 de medalii.
Sportivele orădene Francesca Pop şi Eliza Molnar (CSU Oradea, antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa) au luat parte la Campionatul European de tir sportiv, desfăşurat la Györ (Ungaria).

România

Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Clase digitale lansate de Ministerul Educației
Ministerul Educației și Cercetării alături de Narada lansează un modul de clase digitale.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cer declararea presei drept domeniu strategic
Mai multe publicații locale îi cer lui Ludovic Orban declararea presei drept domeniu de interes strategic. În acest sens i-au adresat primului ministru o scrisoare deschisă.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Dezinfecția blocurilor din Oradea, din 6 aprilie
Ca urmare a emiterii Ordonanței Militare 4, Primăria Oradea, prin firma SC Coral Impex Srl, deținătoarea contractului de achiziție publică pentru realizarea dezinsecției, deratizării și dezinfecției de pe raza municipiului Oradea, va asigura, începând cu data de 6 aprilie 2020, dezinfecția celor aproximativ 2.600 de scări de bloc din Oradea. 7

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Contexte educaționale pentru elevi
Monica Anisie a transmis o scrisoare cadrelor didactice prin care le cere să rămână conectați la educație.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Consemnaţi la locul de muncă
Pentru asigurarea permanenţei în alimentarea cu apă curentă şi energie termică, o parte din angajaţii operatorilor devin "personal esenţial" şi au regim special de muncă şi deplasare.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se face necesarul de personal pe 6 luni, la Ambulanță și DSP
Pentru situația de urgență actuală, se fac angajări la serviciile județene de ambulanță și direcțiile de sănătate publică.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Mişu-Jan Manolescu, din nou rector la Agora. Preia ştafeta de la bihoreanul inclus în top 100 informaticieni din ultimul secol
Fondatorul Universităţii Agora revine după opt ani în poziţia de rector. Preia ştafeta de la rectorul care a fost inclus printre cei 100 de informaticieni români de pretutindeni din ultimii 100 de ani, actualul rector prof.univ.dr. Ioan Dzițac. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Măsuri speciale la UPU Oradea: termoscanner cu infraroșu pentru COVID-19
Se încearcă dotarea continuă la UPU pentru limitarea răspândirii Covid 19 în spitale. Luni s-a montat o termocameră cu infraroșu.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Informații noi despre șomajul tehnic. Vezi cum se acordă
Orice angajator care își reduce sau întrerupe parțial sau total activitatea poate beneficia de șomaj tehnic. 5

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.