bihon.ro Web analytics

Schimbări în fotbalul orădean! Primăria Oradea reînvie FC Bihor!

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Schimbări în fotbalul orădean! Primăria Oradea reînvie FC Bihor!

Reactualizat la:
Ceea ce se auzea pe la colțuri în ultima vreme s-a oficializat! Din sezonul viitor gruparea ACS CAO 1910 Oradea își va schimba numele în FC Bihor sau FC Bihor 1902, în funcție de varianta agreată de oficialii din Primăria Oradea desemnați să se ocupe de destinele fotbalului de pe Crișul Repede.
Scris de Teodor Biriș - Ceea ce se auzea pe la colțuri în ultima vreme s-a oficializat! Din sezonul viitor gruparea ACS CAO 1910 Oradea își va schimba numele în FC Bihor sau FC Bihor 1902, în funcție de varianta agreată de oficialii din Primăria Oradea desemnați să se ocupe de destinele fotbalului de pe Crișul Repede.

Oficializarea s-a făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, în care sunt anunțate și modificările la vârful clubului dar și planurile de viitor.

„După 5 ani în care cu eforturi personale, sprijin privat și cu sprijinul Primăriei am reușit să aducem fotbalul în prioritatea de dezvoltare a autorităților locale, deoarece continuarea proiectului presupune un efort financiar susținut și pentru că dorim ca proiectul fotbalistic al orașului și județului să avanseze spre Liga a 2-a și Liga 1, este necesară implicarea susținută a Municipiului Oradea. Această implicare presupune un rol activ al Municipiului, astfel poziția de președinte a fost preluată de un reprezentant al Municipiului Oradea. Reprezentantul desemnat și votat de Adunarea generală este domnul Laurențiu Danșa. Menționăm faptul că domnul Florin Mal și-a exprimat dorința de a se retrage din această funcție din motive personale. Asociația Oradea Renaștem Împreună – reprezentată de inițiatorii acestui proiect va rămâne alături de Primărie, membru în ACS CAO 1910 Oradea”, se menționează, printre altele în comunicat.

Pe site-ul clubului sunt prezentate și declarațiile oficialilor implicați:

„Vă mulțumesc tuturor celor implicați, de la suporteri, la finanțatori, sponsori, jucători, antrenori și voluntari pentru susținerea arătată proiectului de renaștere a fotbalului bihorean. Vă mulțumim pentru sentimentele și momentele frumoase trăite împreuna.” – Florin Mal – fost președinte și inițiator al proiectului ACS CAO 1910 Oradea.

„Este o onorare pentru mine să duc mai departe acest ambițios proiect. Le mulțumesc și-i felicit pe toți cei care au muncit și au depus eforturi pentru a aduce fotbalul orădean unde este azi. Obiectivul nostru este acela de a ne clasa în primele 4 echipe din Liga a 3-a, la finalul acestui sezon competițional și de a consolida echipa, astfel încât în sezoanele următoare să facem pasul spre ligile superioare. De asemenea, un rol important va fi acela de a promova tinerii de la grupele de copii și juniori, precum și alți jucători talentați de la echipele din județ, astfel construind la baza viitorului fotbalului bihorean”, afirmă Laurențiu Danșa – noul președinte ACS CAO 1910 Oradea.

FC Bihor în Liga 3, CAO în Liga 4

Primarul Florin Birta este cel care a dezvăluit că din sezonul viitor echipa din Liga 3 se va numi FC Bihor, iar CAO își va continua drumul cu formația care acum este în Liga 4, ACS CAO 1910 Oradea II.

„Suntem mândri de istoria fotbalistică din Oradea și Bihor și credem că merită pusă în valoare și în anii care urmează, de aceea ne bucurăm să anunțăm că am început demersurile ca din anul competițional 2022–2023 echipa din Liga a 3-a să continue activitatea sub denumirea de FC Bihor, urmând să fie susținută de Municipiul Oradea, iar echipa de Liga a 4-a va rămâne sub denumirea de ACS CAO 1910, urmând a fi susținută financiar de către Asociația Oradea Renaștem-Împreună”, este declarația primarului Florin Birta, conform www.caoradea.ro.

În trecut, Florin Birta a fost membru mulți ani în AGA FC Bihor.

Schimbarea se va putea face prin cesionare, mișcare agreată mai nou și de FRF, cum s-a întâmplat în această vară spre exemplu la Brașov, unde locul de Liga 2 al echipei Corona Brașov a fost luat de FC Brașov.

De la CAO…la CAO

Potrivit unor surse, fostul președinte Florin Mal și-a prezentat demisia întrucât nu a fost de acord cu amestecarea celor două povești, în condițiile în care în toți acești ani de la reînființare CAO și-a constuit brandul pe istoria dublei campioane naționale în România și Ungaria. Reînființarea CAO a beneficiat de articole în presa națională și internațională (Marca, Nemzeti Sport, Eurosport, etc), imaginea fiind una excelentă în acești ani. De la sfârșitul lui august 2021, Mal și colegii cu care au inițiat proiectul în 2017 nu mai ocupă nicio funcție în organigrama clubului.

Noul președinte, Laurențiu Danșa (47 de ani) este angajat la Compania de Apă Oradea (CAO) și a fost arbitru inclusiv de Liga 1 până în 2009.

FC Bihor a dat faliment în 2016

Vechiul FC Bihor a dispărut de pe radarul fotbalului românesc în 2016, când s-a declanșat procedura de faliment într-un moment când echipa activa în Liga 2.

„Sub denumirea de CS FC Bihor Oradea echipa nu îşi mai poate desfăşura activitatea. Acest recurs a fost ultima cale de atac a clubului”, a explicat la aceea dată Sergiu Tod, lichidator judiciar, reprezentant RVA.

FC Bihor era susținut în anii 2000 de Consiliul Local și Consiliul Județean, dar cele două entități mai uitau să vireze sumele cu care se angajau astfel că datoriile, cu penalitățile aferente, au tot crescut și s-a ajuns la insolvență din cauza unui management deficitar girat cu larghețe de reprezentații partidelor care au alcătuit de-a lungul anilor cele două consilii.

FC Bihor urma să plătească lunar suma de 81.451 lei timp de 36 de luni, pasivul total fiind de 2.932.238 lei (circa 650.000 euro). Timp de 14 luni ratele s-au plătit, după care clubul a uitat de insolvenţă și în 2016 s-a declanșat falimentul.

Rămâne de văzut cum va fi primit de suporteri noul proiect anunțat de oficialii PMO și în cât timp fotbalul din Oradea va reveni în Liga 2 și apoi Liga 1 așa cum ni se promite, mai ales că municipiul va avea și un stadion modern.

Până în vara anului viitor, echipa își va disputa jocurile sub denumirea ACS CAO 1910, iar sâmbătă, de la ora 18:00, va debuta în campionat cu CSM Satu Mare pe Stadionul Iuliu Bodola.

Reacția ASFCB: „Clubul FC Bihor merita o altfel de reparație morală”

41 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. georgel says:

  Mare mare greseala ati facut! Toate mergeau bine pana acum cand primaria vrea sa ia intregal controlul echipei. Practic ceea ce au facut domnul Mal si colaboratorii lui se sterge cu buretele. Nu inteleg de ce ai invia un fc bihor fara palmares cand ai CAO cu titlurile de campioana si un trofeu al cupei romaniei. Nu mai spun ca acest Dansa a fost arbitru implicat intr-un scandal de coruptie in 2010. Hai ca suntem pe maini bune daca e….. Am avut si fotbal in bihor.

  • vali says:

   vreau ca domn primar sa aduca actionari majoritari pa patronii de la bihoreanul. au primit peste 60000 de euro in campania electorala de la gripa galbena pentru reclama. marcar sa vada si jegosii cum ii sa platesti un jucator, ca de spart seminte si scris in ziar orice prost ii capabil

 2. mihai says:

  mai bine ati face o echipa de handball in loc de fotbal..banii pe fotbal sunt bani aruncati pe geam.

 3. A fox outside King Power Stadium says:

  Cred că Bihorul merită cel puțin o echipă în prima ligă din Romania.
  Să sperăm că FC Bihor-ul cel nou va avea parte de un management profesionist de data aceasta.
  Speranța moare ultima…

 4. Gigi says:

  O să ajungeți să vă “bată” legendele fotbalului și ceea ce înseamnă CAO, se învârt toți în mormânt în aceste momente…

 5. Vai de noi... says:

  De ce nu începeți din liga 5a FC Bihor versiunea 2.10 sau cât o fi deja…. Aveți grija, va lăudați cu munca altora….nu o sa aveți nici o șansă dacă asa doriți sa porniți la drum. Dacă te tine Birta sau Sere sau care sunteți voi cu aceste idei, de ce nu mergeți cu un proiect transparent de la început. Voi vă bateți cu pumnul în piept că sunteți liga 3…..muncită de oamenii aia de la CAO și care au coloana vertebrala și nu se schimbă cum va schimbați voi “traseisti” politici… Asa știți din politica asa faceți. Felicitări dl Mal și celorlalți ca nu au fost de acord cu MIZERIA asta… Toți iubitorii fc bihor ar fi trebuit să susțină iubirea pt nume și echipa FC Bihor când a fost pe moarte, acum veniți și faceți “scula” mare pe ce au muncit alții…. Aici va iese tuturor caracterul la iveală……

  • MDM says:

   Mal Florin – un caracter infect. A uitat ca a venit la oraș cu cioricii rupți în cur și din miloaga în miloaga a umblat. Știe el de ce, așai Mal? Ai semănat vânt, acum doar furtună vei culege doar nu degeaba ești cel mai slab manager de mall-uri din România

   • Florin says:

    Dacian vrei să ne vedem în tribunal?

    • Dacian Mircea Meza says:

     Spune ora și ne vedem. Vezi ca joc în liga mare. Dreptul la libera exprimare prin viu grai nu ni-l poți anula cum ne-ai anulat contractul din Era fără nici un motiv pt ca nu am acceptat să-ți sponsorizez echipa. Referitor la afirmația că ești cel mai slab manager de mall din România se poate demonstra foarte simplu. De când ești la conducerea malului în Oradea sau construit cel puțin doua mall-uri care au grad de ocupare 100%. Malul pe care îl pastoresti și unde taxa de marketing este mai mare decât chiria când a avut grad de ocupare 100 %? Apropo, unde se scurg banii încasați de Omilos Oradea ca taxa de marketing?

    • MDM says:

     Te rog, te câștig de la primul termen. Îți promit ca nu îmi angajez nici un avocat, doar eu singur

   • Meza Mina says:

    Meza ai scapat de la spital?

    • MDM says:

     Și uite asa afla orașul ca pe lângă faptul că ești cel mai slab manager de mall-uri din România îți este rușine și de numele pe care îl porți. Nici dacă te vei mai naște de 100 de ori nu te vei numi MEZA.

 6. Norbert says:

  “Frumoasa mutare” !!!! …o să fie FC Bihor…in loc sa se continue cu o echipa cu tradiție și cu un management bun și curat/transparent!!
  Dar sa nu uitam că cei din conducerea primăriei și al FC Bihor de acum…erau și mai demult la fostul FC Bihor…
  Ei l.au adus în faliment cu managementul lor “transparent” și foarte bun pentru pușculița lor(adică băgau bani in buzunar)…
  Sincere așa o să facă și acum…mai lipsește Lucian…da el da deja târcoale!!!
  Daca atât poate primăria…păcat pentru CAO și ce a însemnat ea!!
  Bolohan a început să fie de acord…da de când a plecat …hienele vor iar sa sugă banul public!!
  Păcat!!

 7. Vio says:

  Atât aș dori să știu…. ce îl recomanda pe domnul (penalul) Laurențiu Danșa în aceasta funcție?

 8. hai fc bihor says:

  Foarte bine ca se infiinteaza . Nu a fost vina jucatorilor ca s-a destramat FC Bihor! In cativa ani sunt sigur ca va promova si cu un stadion nou vom avea un nou hobby pe care il au multi barbati, si nu numai. Abia astept sa merg la stadion. Si basketul si handbalul sau poloul sunt sporturi frumoase, dar ca fotbalul nimic nu atrage atat de multi oameni!!!

  HAI FC BIHOR!!

 9. Gabi says:

  Primăria și compania nu o să își poată permite să susțină echipa și o să ajungă din nou în faliment… multă baftă! Orice prost o să susțină fc dihor și un om inteligent va rămâne alături de CAO!

 10. hgfvblklj says:

  O echipa de porfir vrem!
  Stadion de porfir, cu nocturna pe leduri, sa fie economic!

 11. as says:

  Rusine ca bateti joc de numele echipei adevarate oradene CAO..nu va place culorile sau numele? o mare m..e va doresc cu fc dihoru vostru cel nou

 12. scortosul says:

  Ba esti prost? Ba esti nebun? Fotbal bugetar? Mizeria asta de joc cu lopta a bagat in faliment bugetul muinicipiului, bani vesnic bagati intr-o gaura neagra fara fund! Fotbalul se joaca pe goluri si pe bani nu pe bugetul primariei!!! Eu nu vreau ca banii luati de la mine sa mearga pe jocul cu lopta!!!! In numele jocului cu lopta se reiau tepele la buget. Cu greu s-a reusit sa se scape de hotia cu fotbalul ca iacata un prostalau reia furaciunea!!!! Cine-i prostalaul care a reintrodus hotia fotbalistica????

 13. xxx says:

  Fc Bihor, Ciuperca, CET, Cultura, TOATE ESECURI RASUNATOARE, si compania aeriana va fi la fel. Acum observa primaria ca tot ce are Clujul noi nu avem nimic. Parca spunea ca cu cat turnam mai multe betoane cu atat va creste prosperitatea in oras, si oamenii o vor duce bine si fericiti.

 14. Daniel says:

  https://www.facebook.com/ASFCBHO/posts/1703896819799969

  Ceea ce se auzea de aproape 2 luni pe căi neoficiale, s-a produs. Că tot ne aflăm încă în sezonul cald în care s-au produs nenumărate cesiuni, fuziuni și schimbări de forme de organizare a cluburilor din fotbalul românesc. Primăria Municipiului Oradea dorește redenumirea clubului de Liga a treia ACS CAO 1910 Oradea în FC Bihor Oradea și face diligențe în acest sens.

  Cunoaștem cu toții cele întâmplate în fotbalul bihorean în ultimii mai bine de 5 ani și jumătate. Știm și recunoaștem meritele managementului clubului CAO 1910 în pașii făcuți în fondarea unui club curat și profesionist de fotbal, ajuns în Liga a treia cu mult efort. Moral și la drept vorbind, clubul CAO a continuat istoria fotbalului bihorean, prin asocierea cu clubul municipalității, CSM Oradea, care preluase Centrul de Copii și Juniori al FC Bihor după momentul falimentului din 12 Ianuarie 2016. Astfel, CAO a beneficiat în fiecare an competițional de aportul a zeci de jucători cu ani întregi de juniorat sub egida FC Bihor, pe care i-a promovat la nivel de seniori.

  După două sezoane competiționale în care PMO ca asociat în proiectul CAO a finanțat activitățile sportive ale clubului, iată-ne la ora când această instituție preia managementul clubului, cu dorința clar exprimată de către primarul Florin Birta, ca din sezonul competițional 2022-2023, echipa să evolueze sub denumirea de FC Bihor.

  Stați așa, domnule primar. Oare nu cumva instituția condusă acum de dvs., a fost cea care după 14 rate plătite din planul de reorganizare al FC Bihor, în 2014, a uitat de insolvență și a retras finanțarea clubului cu o istorie neîntreruptă la acel moment de 56 de ani în competițiile fotbalistice naționale?! Pe bune, cât de proști și neinformați ne credeți? Aveți să ne spuneți că aveați treabă la CSM Oradea, club polisportiv care practic prin retragerea finanțării de la fotbal a putut beneficia de finanțări sporite la secțiile sale… nu?

  Sunt două chestiuni pe care trebuie să le mai punctăm în acest material, întrucât ele DERANJEAZĂ:

  1. Moralitatea acestei mișcări populiste

  Nu considerăm această mișcare una adecvată la acest moment – în vara cesiunilor, fuziunilor din fotbalul românesc. Este doar o mișcare la apelul oamenilor politici “de bine”, din fotbalul bihorean, aceiași oameni politici care s-au perindat la conducerea vechilor forme de organizare ale clubului FC Bihor în anii 2000, oameni care deja se perindă pe la antrenamentele actualului club CAO sau șed în diverse colțuri ale înaltului vechii tribune de pe Municipalul orădean la meciurile aceluiași club.
  Clubul FC Bihor merita o altfel de reparație morală, nu una de natura preluării și a hibridizării unui club existent deja de 4 ani pe scena fotbalului bihorean, cu o marcă și o emblemă puțin diferite față de ce cunoșteam cu toții ca fiind FC Bihor.

  Am tot urmărit mișcările privind înregistrarea mărcii FC Bihor pe persoană fizică de către un oarecare prieten al primarului. Între timp marca “F.C. Bihor 1902” a primit o stare de admisă la înregistrare și se află în posesia clubului primăriei, CSM Oradea. Însă ce trebuie să știe opinia publică este faptul că această marcă este doar o clonă, un fake conceput în softuri amatoricești de grafică. Cine nu ne crede, poate verifica ușor pe site-ul OSIM.

  Mișcarea redenumirii, a “rebranding-ului modern” al clubului CAO amintește de mișcarea începutului de ani ‘60 când printr-o adevărată “alba-neagra” s-a făcut schimb de denumiri, de locuri în eșaloane imediate și de jucători, între clubul mamă al FC Bihor – Crișul, și urmașa galonatei echipe interbelice și postbelice – CAO / Libertatea / ICO / Progresul, care pe atunci purta denumirea de Crișana.

  2. De ce nu un club curat, sănătos, cu o strategie viabilă pe termen lung, dacă tot jinduiți la FC Bihor?

  Ah, acest lucru ar fi presupus a se începe cu activitate sportivă la Liga 5 Bihor. Aveți cumva, stimați reprezentanți PNL din PMO, să ne spuneți precum au făcut practic colegii dumneavoastră de partid din municipiile Timișoara și Brașov, că “Orașul Oradea nu poate să piardă locul din eșalonul competițional în care se află…” Adică un loc în Liga a treia preluat, este mai bun decât o strategie curată, doar pentru că înainte ați participat în asociere la proiectul CAO, de care acum practic vă deziceți? Măi, să fie… Din nou cineva ne consideră prea proști, și insignifianți, o cantitate neglijabilă, de vreme ce noi, ca și comunitate de suporteri ai FC Bihor, nici măcar nu am fost consultați cu privire la ce-am dori… Practic, lucrând așa, în “secret”, cu ce diferă acest proiect de inițiativa privată a unui fost conducător al clubului, din 2016?
  Această mutare practic nu prevede preluarea a nimic din activele ori pasivele vechii structuri sportive, doar a unei denumiri ușor modificate. Despre palmares, nici nu are sens să mai vorbim. Nu se asumă nimic din tot ce-a însemnat istoria FC Bihor din 1958, ori măcar din 1972 încoace.

  Cine nu-și cunoaște istoria riscă să repete anumite greșeli ale trecutului … Considerăm ca fiind o greșeală și această mișcare, doar un moment speculat, populist, de oamenii politici care administrează municipiul Oradea, în vederea “iminentei” construcții unui stadion de rang european în urbea noastră. Însă, niciodată o cioară vopsită nu poate fi FC Bihor! Nu este Bihorul nostru drag, cu care am crescut, câtă vreme deja roiesc aceiași oameni “de bine” la “izvorul” banului public!

  Prin 2009, Peluza Nord cerea ceva simplu, care a rămas doar la nivel de dorință. “În urma anchetei, pe cei vinovați îi vrem la pușcărie pentru banii furați!” Nu e nimeni vinovat pentru toate cele întâmplate în trecutul destul de recent la FC Bihor??
  Ne este dor de FC Bihor, echipa copilăriei, echipa viselor!

  Semnat:
  Asociația Suporterilor FC Bihor

 15. florin says:

  Banii pt echipa vor veni din profitul companiei aeriene, care va fi sustinuta din banii CET, care va fi subventionat de banii primariie si din banii oradenilor

 16. dan12 says:

  Schema clasica: atunci cand un lucru merge bine apare un securist (sau o intreaga haita) care preia afacerea.
  Dupa preluarea institutiilor de cultura, a scolilor, a sinecurilor aga etc etc – urma invariabil si sportul.
  Iar parazitii vor face doar ceea ce stiu ei sa faca: sa distruga.

 17. Suporter says:

  Puneti la vot!!!!
  VREM CAO! E fantastic ce inseamna numele si traditia echipei!
  Mare greseala se face cu schimbatul siglei si numelui, nici un club ca lumea nu are numele judetului… :-/
  DE numele FC Bihor se leaga doar cuvintele faliment si coruptie!

 18. Odeontransfrontalier says:

  1. Inteleg “jelania” ungurilor care injura pe aici.
  2. F.C. Bihor a fost desfiintat din dorinta lui Bolo…, va rog sa nu uitati.
  3. Fiecare sa traga singur concluziile
  4. Concluzia mea? Hajra Bolo!

 19. Alin Lucian says:

  Club Atletic Oradea nu este FC Bihor.
  De ce vii să schimbi numele și să iei mu ca cuiva ? pe lângă faptul că CAO însemnă totuși ceva chiar internațional pe lângă FC Bihor .
  Dacă totuși vrei F Bihor, începe cum trebuie din liga a 5 a , dacă nu lasă-i pe cei implicați de la început, nu veni să culegi roadele altora iar da ă totuși vrei să ajuți cum spui , nu încurca măcar .

 20. Cetatean says:

  Nu, Primaria Oradea a desfiintat Fc Bihor ! Doar Iisus a Înviat !

 21. Kiloexpres says:

  Echipa are nevoie de gazon. Gazonul, de stadion Stadionul, de SPA. SPA, de echipã.

 22. Vasi says:

  Oradea are toate strazile cu apa, canalizare si gaz, asfaltate, toate scolile, gradinitele si cresele sant reabilitate si suficiente, spitalele sant dotate la nivel European si parcurile puse la punct! Nu mai avem pe ce sparge banul public numai pe fotbal… Vine iarna, deja se trambiteaza scumpirea incalzirii cu minim 70% dar gurile mai pesimiste spun chiar 100%, noi in loc sa promovam trecereala la surse regenerabile spargem banii pentru o mana de oameni care ar trebui sa se autofinanteze iar daca suporterilor le e atat de drag echipa sa cotizeze ca membrii de club ! Bravo Patratel !

  • xxx says:

   Si mai bagam banii in alt stadion, mutarea zoo, piatete si pietonale, poduri pietonale si vom plati iarna 1500-2000 lei intretinerea. Dar asta nu conteaza ca doar avem cele mai mari salarii. Pietonale sa fie

 23. Unu says:

  Bihon=PSD.când sa desființat FC Bihor, doar înjurături la comentarii.acum la reînființare iar comentarii contra.deci orice face pnl nu e bine

  • doi says:

   “orice face pnl nu e bine”
   Macar te-ai prins si tu.
   Ia zi, cat costa un ou? Ca bou nu-ti trebuie, ai la purtator.

   • Unu says:

    “doi”nu vrei să mă sugi?

    • trei says:

     Da, cam asta e nivelul tau si al pnlului tau iubit.
     Macar iti arati cultura si educatia primita “in sat”

     • Unu says:

      Normal.atât merită un psd-ist.@ue psd

     • patru says:

      Iar crezi ca sunt psdist. Ti-am mai explicat de multe ori ca nu sunt. Pus si simplu ii urasc din suflet pe penelisti. Iar tu esti un exemplar tipic.
      Iar ue o sa ia penelolul la alegeri ca n-o sa poata duce. A vazut lumea ce puteti. Abia astept!

  • Adișor says:

   Toți postăceii și răspândacii sar răniți și inflamați ca potârnichiile din cazanu’ de zmoală încinsă, cică – CAO o echipă curată si e tradiție, o plăsmuire emanată din abisul prostiei și al penibilului. Păi, ce-i CAO, decât o echipă de CACAO ?! Chipurile, vezi Doamne clubul atletic reprezintă tradiția unei duble campioane : ( Se scrijelesc pereții de prostie!). Care campioană? O campioană din Ungaria, sunt sigur că ungurii au multe echipe cu nume românesc în campionat. CACAo e o utopie scornită, o fantezie de delir retard despre performanța unor unguri din vremuri înapoiate. Fc BIHOR, în schimb, e o titulatură pe sufletul microbistului bihorean, ce trezește nostalgic fiorii unei glorii apuse de prima scenă sportivă a țării. Ne e dor să fim în cărțile performanței precum fc bihor era în anii ’70-’80, vrem în elită, dar mai lasați-ne drecu’ cu caCaoa voastră, o echipă banala si mediocră din Liga 3-a, ce se imaginează a fi campioana neîncoronată a ungariei mari, Hortyste. Orice microbist bihorean adevarat ce mustește epoca de aur e cu Fc BiHor, cACAO e un nume de cacao ce se trage din Hortyí și din bastarzii lui Ghinghiș-Han, de care mi se rupe la fel cum mi se rupe de Videòton Kft. Faptul că driguitorii administrației locale au decis în sfârșit ca fc Bihor e echipa fanion ce va să poarte stindardul folbalului bihorean, e un semn bun si de bun simț, că au revenit spre sentimentul suflării bihorene ce nutrește poftă de performanță folbalistică, după ce mulți ani păreau sa ignore fenomenul futbolistic și să-i disconsidere prioritatea !

 24. Wirus precoce says:

  Cât de nemernici îs birta & co! Adică îți bagi coada cu banii publici în munca altora că dacă tot avem un stadion, trebuie și o echipă, dar pe care vrei să o controlezi A_Z, că doar ceilalți lângă tine te-ar fi întrebat de ce cumpărăm iarăși de la ăia produse de 3 ori mai scumpe… Batjocură totală, nu doar cu frumoasa echipa CAO, ci și cu toți suporterii.

 25. Rithmo Quarantino says:

  Cică 1902, adică e mai bătrână decât sărmanii aia de la CAO cu 1910 :))) Mamă, ce jmecheri :))) Vreți să va aplaudam că clonati ceva pe care voi l-ați distrus acum niște ani?? Biiiiirta, Baaah, nu ți totuși rusinica

 26. Adișor says:

  Toți postăceii și răspândacii sar răniți și inflamați ca potârnichiile din cazanu’ de zmoală încinsă, cică – CAO o echipă curată si e tradiție, o plăsmuire emanată din abisul prostiei și al penibilului. Păi, ce-i CAO, decât o echipă de CACAO ?! Chipurile, vezi Doamne clubul atletic reprezintă tradiția unei duble campioane : ( Se scrijelesc pereții de prostie!). Care campioană? O campioană din Ungaria, sunt sigur că ungurii au multe echipe cu nume românesc în campionat. CACAo e o utopie scornită, o fantezie de delir retard despre performanța unor unguri din vremuri înapoiate. Fc BIHOR, în schimb, e o titulatură pe sufletul microbistului bihorean, ce trezește nostalgic fiorii unei glorii apuse de prima scenă sportivă a țării. Ne e dor să fim în cărțile performanței precum fc bihor era în anii ’70-’80, vrem în elită, dar mai lasați-ne drecu’ cu caCaoa voastră, o echipă banala si mediocră din Liga 3-a, ce se imaginează a fi campioana neîncoronată a ungariei mari, Hortyste. Orice microbist bihorean adevarat ce mustește epoca de aur e cu Fc BiHor, cACAO e un nume de cacao ce se trage din Hortyí și din bastarzii lui Ghinghiș-Han, de care mi se rupe la fel cum mi se rupe de Videòton Kft. Faptul că driguitorii administrației locale au decis ca fc Bihor e echipa fanion ce va să poarte stindardul folbalului bihorean, e în sfârșit, un semn bun si de bun simț, că au revenit spre sentimentul suflării bihorene ce nutrește poftă de performanță folbalistică, după ce mulți ani păreau sa ignore fenomenul futbolistic și să-i disconsidere prioritatea !

 27. BIHON Sport local

  „Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
  Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
  În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
  Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

  Angajari BIHON

  Elka Prod angajează personal

  BIHON Sport local

  Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
  Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.