bihon.ro Web analytics

Atenție, șoferi: Trafic restricționat de Ziua Națională a Ungariei

De Bihon.ro

Atenție, șoferi: Trafic restricționat de Ziua Națională a Ungariei

Polițiștii de frontieră bihoreni anunță că traficul pentru automarfare va fi restricționat temporar pe teritoriul Ungariei.
Scris de Bihon.ro - Polițiștii de frontieră bihoreni anunță că traficul pentru automarfare va fi restricționat temporar pe teritoriul Ungariei.

Restricțiile vor fi aplicate în perioada 19.08.2021 ora 23.00 (ora României) până în data de 20.08.2021 ora 23.00 (ora României). Autoritățile de frontieră ungare au informat Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea prin Punctul de Contact Artand că circulația autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricționată.

Polițiștii de frontieră bihoreni amintesc faptul că, în perioada week-end-ului, 21.08.2021 ora 23.00 (ora României) – 22.08.2021 ora 23.00 (ora României), rămân valabile restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, în ţara vecină.

Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

„Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria. Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor)”, transmite comisar-șef de poliție, Laura Beatrice Bondar.

3 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. alioto says:

  Conform informațiilor din partea autoritatilor din Ungaria, in preajma sarbatorii nationale a Ungariei restrictiile de circulatie se modifica in 3 secvente mai scurte:

  – Vineri, 20 August 2021, intre orele 08:00 – 22:00
  – Sambata, 21 August 2021, intre orele 06:00 – 22:00
  – Duminica, 22 August 2021, intre orele 06:00 – 22:00

  Astfel soferii au posibilitate de a circula noaptea.

  Comunicatul oficial a fost publicat astazi, 11.08.2021, ceea ce poate fi vizualizat (in limba maghiara) la adresa:
  https://www.euload.com/download.file.php?id=237

 2. laci says:

  Asta e obicei adus din Asia?! Mai interzice vreun stat UE circulatia autovehiculelor cu masa de peste 7,5t in weekend? N-as crede!

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  BIHON Sport local

  Maxim urcă în ring săptămâna viitoare la „Colosseum Tournament”

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.