BIHON

BIHON

  • Home
  • Ştiri
    • Ştirile judeţului Bihor
    • Comentariul zilei
    • Stiri inter(naţionale)
    • Celebritati/Lifestyle
  • Video
  • Meteo
  • Sport
    • FC Bihor
    • CSM Oradea
    • Sport Local
    • Stiri Sportive
  • Mica publicitate
    • Imobiliare
    • Angajari
    • Prestări servicii
    • Auto-Moto
    • Pierderi, Citaţii
    • Diverse – Vânzări/Cumpărări
  • Angajări
  • Compania de Apă
  • Întreruperi energie
  • Anunturi de interes public
    • Anunțuri Mediu, Ape
    • Licitatii
    • Convocator
Select Page
APLICAȚII
MOBILE
AndroidDescarcă aplicația BIHON iOSDescarcă aplicația BIHON
BIHON
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Cel mai bun jambon din lume, week-end-ul acesta, la Graf! Tapas & Wine 11-13 noiembrie

Cel mai bun jambon din lume, week-end-ul acesta, la Graf! Tapas & Wine 11-13 noiembrie

la 10 November 2022 08:00 Reactualizat la: 10 November 2022 09:05

Cel mai bun jambon din lume, week-end-ul acesta, la Graf! Tapas & Wine 11-13 noiembrie

10 November 2022 08:00 Reactualizat la: 10 November 2022 09:05
Restaurantul Graf din Oradea i-a obișnuit deja pe orădeni cu duete culinare memorabile.
Restaurantul Graf din Oradea i-a obișnuit deja pe orădeni cu duete culinare memorabile.

Trimite articolul

X

După succesul celei de-a doua ediții a evenimentului Graf fEAT. Tudor Burgers, cei de la Graf pregătesc o nouă experiență de neratat cu tapas ca în Spania și vinuri iberice și portugheze.

[eadvert]

Vedeta evenimentului va fi Jamon Iberico Bellota 100% Pata Negra, una dintre cele mai apreciate delicatese la nivel mondial. Dincolo de preparatul în sine, va fi însă deosebit și modul de servire. Jambonul va fi feliat de Daniel Gorgu, Cortador Profesional de Jamon, adică o persoană care și-a dedicat întreaga carieră studierii și felierii desăvârșite a acestei comoare culinare. În timp ce vă veți delecta cu felii perfecte de jamon, Daniel Gorgu va fi disponibil pentru a vă povesti despre secretele jamoanelor iberice de vineri, 11 noiembrie, până duminică, 13 noiembrie, inclusiv (până la ora 17:00).

Meniul de tapas este creat de consultantul culinar Peter Pataky special pentru acest week-end. De la renumiții patatas bravas (cartofi prăjiți sub formă de cuburi) până la ardei Padron, faimoasele Gilda (un fel de frigărui) ori toast-urile cu San Marzano și brânză maturată, fiecare preparat a fost gândit în așa fel încât să vă ofere o experiență pentru toate simțurile. Desertul constă într-un cheesecake preparat după o rețetă din Țara Bascilor, acolo unde acesta se prepară fără aluat, focusul fiind pe crema savuroasă de brânză, coaptă încet, încet, până se formează o crustă irezistibilă de zahăr ars deasupra.

Nu doar preparatele au povești la Graf, ci și vinurile. Tocmai de aceea a fost invitat somelierul Adrian Butuc, un specialist de origine româno-portugheză, care a pregătit o selecție specială de vinuri spaniole și portugheze. Adrian Butuc are o experiență de două decenii în domeniul vinurilor, fiind, de-a lungul timpului, jurat în cadrul mai multor competiții internaționale, dar și consultant și educator pentru nume importante la nivel mondial. Așadar, este o ocazie de neratat pour les connaisseurs, dar și pentru cei care își doresc să descopere fascinantul univers al vinurilor.

Dacă deja simțiți că papilele gustative au intrat în alertă, vă recomandăm să vă faceți o rezervare din timp, întrucât în cadrul episodului precedent Graf fEAT. a fost full-house la restaurant. Vă reamintim că Tapas & Wine începe vineri, 11 noiembrie, și se încheie duminică, 13 noiembrie.

Dacă doriți să fiți la curent cu evenimentele noastre viitoare, vă invităm să urmăriți pagina noastră web www.restaurantgraf.ro și paginile social media: www.facebook.com/restaurantgraf și www.instagram.com/graf_povestesifoc.

FOTO: Graf – Tapas & Wine 09.11.2022

 

Advertorial

Trimite articolul

X
Taguri:
Graf ,
restaurant
0 Comentarii

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Votaţi Briana! Prin vot o puteţi trimite pe orădeancă în finala de la Vocea României
    Vineri, 12 decembrie, publicul are din nou ocazia să îşi exprime preferinţele prin vot.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    VIDEO
    Orădean reținut pentru camătă și hărțuire, în urma a patru percheziții făcute în Bihor și în Ungaria
    Un bărbat de 43 de ani, din Oradea și cu domiciliu în Ungaria, a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, într-un dosar în care este cercetat pentru camătă și hărțuire.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Incident șocant pe strada Morii din Oradea. Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul patru al unui bloc sub privirile trecătorilor
    Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 11 decembrie.

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    FOTO
    Străzile Gheorghe Doja și Pasteur se închid circulației pentru lucrări la podurile de cale ferată. Vezi rutele ocolitoare
    Primăria Oradea informează că la solicitarea companiei Webuild, începând cu vineri, 12 decembrie, ora 12:00, până duminică, 14 decembrie, ora 20:00, circulația auto pe strada Gheorghe Doja va fi închisă pentru executarea lucrărilor de demolare a culeelor existente aferente pasajului feroviar.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Hoțul care i-a furat unui polițist orădean legitimația de serviciu, adus în țară din Germania
    Samuil Andrei Rogojan, un bărbat de 32 de ani, din Tinca, dat în urmărire națională și internațională pentru că se sustrăgea executării unei pedepsei de 3 ani și 7 luni de închisoare, a fost adus de polițiștii români din Germania, la începutul acestei săptămâni.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Diabet, oncologie, boli rare: Bihorul a investit sute de milioane de lei în 2025 pentru tratamente de top
    Pacienții din Bihor beneficiază de programe medicale de înaltă performanță, susținute de investiții masive.
    • Bihon.ro
      • Folosinta Cookie-urilor
      • Termeni si conditii de utilizare
      • Politica de confidentialitate
      • Redactia
      • Regulament postare și moderare comentarii

    Bihor Online

    ISSN 3008-234X

    ISSN-L 3008-234X

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.