bihon.ro Web analytics

Procurorul Adrian Pantea, numit pentru 3 ani la DIICOT Oradea

De Crina Dobocan

Procurorul Adrian Pantea, numit pentru 3 ani la DIICOT Oradea

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorului Adrian Pantea în funcția de șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Oradea, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 25 august 2021. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.
Scris de Crina Dobocan - Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorului Adrian Pantea în funcția de șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Oradea, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 25 august 2021. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Adrian Pantea a preluat funcția de procuror-șef al DIICOT Oradea în data de 23 noiembrie 2020, când a fost numit cu delegare pentru funcția de conducere a Direcției. Delegarea i-a fost prelungită, în mai 2021, pe o perioadă de cel mult șase luni.

Adrian Pantea și-a început cariera în magistratură în anul 1999, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Ulterior, a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, iar din 1 iulie 2008, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Din februarie 2012, activează în cadrul DIICOT Oradea.

În 24 august 2021, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a judecătoarei Aurelia Lenuța Stan de la Curtea de Apel Oradea, care se pensionează începând cu data de 1 septembrie 2021. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babe-Bolyai din Cluj Napoca, promoția 1993. Un an mai târziu, a intrat în magistratură, pe un post de judecător la Judecătoria Oradea.

Aurelia Lenuța Stan a fost, între anii 1998-2002, președinte al Judecătoriei Oradea. Totodată, aceasta a devenit judecător la Tribunalul Bihor. Din mai 2004 a activat la Curtea de Apel Oradea, în cadrul Secției I Civilă.

3 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. scortosul says:

  Cladirea din poza este din Oradea???

 2. George says:

  28 ani de munca, pensionare la 50 pensie spaciala 4-5000 euro pana la 80 ani plătiți fraierilor taxe

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.