bihon.ro Web analytics

Procurorul Adrian Pantea, numit pentru 3 ani la DIICOT Oradea

De Crina Dobocan

Procurorul Adrian Pantea, numit pentru 3 ani la DIICOT Oradea

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorului Adrian Pantea în funcția de șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Oradea, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 25 august 2021. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.
Scris de Crina Dobocan - Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorului Adrian Pantea în funcția de șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Oradea, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 25 august 2021. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Adrian Pantea a preluat funcția de procuror-șef al DIICOT Oradea în data de 23 noiembrie 2020, când a fost numit cu delegare pentru funcția de conducere a Direcției. Delegarea i-a fost prelungită, în mai 2021, pe o perioadă de cel mult șase luni.

Adrian Pantea și-a început cariera în magistratură în anul 1999, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Ulterior, a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, iar din 1 iulie 2008, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Din februarie 2012, activează în cadrul DIICOT Oradea.

În 24 august 2021, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a judecătoarei Aurelia Lenuța Stan de la Curtea de Apel Oradea, care se pensionează începând cu data de 1 septembrie 2021. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babe-Bolyai din Cluj Napoca, promoția 1993. Un an mai târziu, a intrat în magistratură, pe un post de judecător la Judecătoria Oradea.

Aurelia Lenuța Stan a fost, între anii 1998-2002, președinte al Judecătoriei Oradea. Totodată, aceasta a devenit judecător la Tribunalul Bihor. Din mai 2004 a activat la Curtea de Apel Oradea, în cadrul Secției I Civilă.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. scortosul says:

  Cladirea din poza este din Oradea???

 2. George says:

  28 ani de munca, pensionare la 50 pensie spaciala 4-5000 euro pana la 80 ani plătiți fraierilor taxe

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 1

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.