BIHON

BIHON

  • Home
  • Ştiri
    • Ştirile judeţului Bihor
    • Comentariul zilei
    • Stiri inter(naţionale)
    • Celebritati/Lifestyle
  • Video
  • Meteo
  • Sport
    • FC Bihor
    • CSM Oradea
    • Sport Local
    • Stiri Sportive
  • Mica publicitate
    • Imobiliare
    • Angajari
    • Prestări servicii
    • Auto-Moto
    • Pierderi, Citaţii
    • Diverse – Vânzări/Cumpărări
  • Angajări
  • Compania de Apă
  • Întreruperi energie
  • Anunturi de interes public
    • Anunțuri Mediu, Ape
    • Licitatii
    • Convocator
Select Page
APLICAȚII
MOBILE
AndroidDescarcă aplicația BIHON iOSDescarcă aplicația BIHON
BIHON
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Reţeta săptămânii: Musaca de spanac şi carne de vită

Reţeta săptămânii: Musaca de spanac şi carne de vită

la 3 April 2009 06:59
3 April 2009 06:59
Ingrediente reţetă:
Scris de IM:ONLINE - Ingrediente reţetă:

Trimite articolul

X


1/2 kg carne de viţel, 1 kg spanac, 6 ouă, 2
cepe, 2 linguri smântână, 3 linguri
făină, 1 lingură caşcaval ras.


Mod de preparare (timp estimat: 1 h, 30 min, complexitate:
medie)

  1. Se trece carnea prin maşina de tocat, iar
    ceapa se curăţă şi se
    căleşte în puţin ulei.


  2. Se lasă doar cât să se
    înmoaie, apoi se adaugă carnea. Se
    călesc împreună câteva
    minute şi apoi se adaugă puţin
    câte puţin apa. In total, pe aragaz
    ar trebui să stea cam o oră.


  3. Între timp, se spală spanacul, se
    alege şi se pune la fiert în apa cu
    sare circa 15 minute.


  4. Se scoate cu o spumieră, se lasă
    să se scurgă şi să se
    răcească puţin şi apoi se
    trece prin maşina de tocat, robot sau pur
    şi simplu se toacă cu tocătorul
    de vinete sau cu cuţitul.


  5. Se amestecă cu 2 linguri de
    făină şi 2 ouă, iar
    celelalte 2 ouă se pun în carne.


  6. Într-o tavă unsă cu puţin
    ulei şi presărată cu pesmet se
    pun un rând de spanac, altul de carne
    şi ultimul de spanac.


  7. Deasupra se toarnă un sos format din 2
    ouă, 2 linguri de
    smântână şi o
    lingură de făină.


  8. Se dă tava la cuptor pentru 15-20 de
    minute. După 10 minute se scoate tava
    şi se adaugă caşcavalul ras. Va
    fi la masă o musaca gratinată.


  9. Musaca iese foarte bună şi dacă
    se foloseşte carne de pui.


 

Reteta propusă de
mona_usa


Discută mai multe despre această
reţetă pe forum culinar.ro

Trimite articolul

X
Taguri:
musaca ,
reteta saptamanii ,
spanac
0 Comentarii

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    România, focarul de rujeolă și rubeolă al Europei. Cum arată situația în Bihor
    Europa raportează cazuri, România raportează decese. În 2024, 22 din cele 23 de decese provocate de rubeolă la nivel european s-au înregistrat în România, majoritatea în rândul copiilor mici, nevaccinați.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    ADVERTORIAL
    Comunicat de presă
    PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” „REABILITARE TERMOENERGETICĂ A ȘCOLII GENERALE COCIUBA MARE

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    ADVERTORIAL
    Comunicat de presă finalizare proiect „Revitalizarea fizică, economică și socială a Orașului Săcueni”

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Fost diriginte al unui oficiu poștal din Bihor, condamnat după ce a băgat mâna în banii de pensii
    Un an și 9 luni de închisoare, cu suspendarea executării pe un termen de supraveghere de 2 ani, și obligația de a munci 60 de zile în folosul comunității.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Felicitările primăriile din județul Bihor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Accident pe Bulevardul Dacia din Oradea: un pieton a fost acroșat de o mașină
    Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de marți, 23 decembrie.
    • Bihon.ro
      • Folosinta Cookie-urilor
      • Termeni si conditii de utilizare
      • Politica de confidentialitate
      • Redactia
      • Regulament postare și moderare comentarii

    Bihor Online

    ISSN 3008-234X

    ISSN-L 3008-234X

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.