BIHON

BIHON

  • Home
  • Ştiri
    • Ştirile judeţului Bihor
    • Comentariul zilei
    • Stiri inter(naţionale)
    • Celebritati/Lifestyle
  • Video
  • Meteo
  • Sport
    • FC Bihor
    • CSM Oradea
    • Sport Local
    • Stiri Sportive
  • Mica publicitate
    • Imobiliare
    • Angajari
    • Prestări servicii
    • Auto-Moto
    • Pierderi, Citaţii
    • Diverse – Vânzări/Cumpărări
  • Angajări
  • Compania de Apă
  • Întreruperi energie
  • Anunturi de interes public
    • Anunțuri Mediu, Ape
    • Licitatii
    • Convocator
Select Page
APLICAȚII
MOBILE
AndroidDescarcă aplicația BIHON iOSDescarcă aplicația BIHON
BIHON
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Reţeta săptămânii: Prăjitură cu mere şi brânză

Reţeta săptămânii: Prăjitură cu mere şi brânză

la 12 August 2010 11:28
12 August 2010 11:28
<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A.western:link { so-language: zxx } --><p align="LEFT"><span lang="ro-RO"><strong>Te intereseaz</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong></strong></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/retete.htm">retete culinare</a></span></span><span lang="ro-RO"><strong> de sezon </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i nu le g</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>se</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ti? </strong></span><span lang="en-US"><strong>Vrei s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> înve</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> g</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>te</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ti </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul </strong></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong>www.culinar.ro</strong></a></span></span><span lang="ro-RO"><strong> re</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ete rapide, indica</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ii </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i imagini utile. Te a</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>tept</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>m!</strong></span>
Scris de IM:BIHOR_ONLINE - <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A.western:link { so-language: zxx } --><p align="LEFT"><span lang="ro-RO"><strong>Te intereseaz</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong></strong></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/retete.htm">retete culinare</a></span></span><span lang="ro-RO"><strong> de sezon </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i nu le g</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>se</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ti? </strong></span><span lang="en-US"><strong>Vrei s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> înve</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> g</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>te</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ti </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i s</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong> impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul </strong></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong>www.culinar.ro</strong></a></span></span><span lang="ro-RO"><strong> re</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ete rapide, indica</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ţ</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ii </strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>i imagini utile. Te a</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ş</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>tept</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>ă</strong></span><span lang="ro-RO"><strong>m!</strong></span>

Trimite articolul

X

Ingrediente:

Pentru aluat:

130 g unt

130 g zahăr pudră

4 galbenuşuri de ouă

200 g brânză

2 linguri smântână

4 albuşuri

50 g stafide

2 linguri esenţă de rom

170 g făină

coajă răzuită de la o jumătate de lămâie

1 zahăr vanilat

sare

Pentru decorare:

500 g mere

zeama unei lămâi

zahăr pudră

scorţişoară

unt

făină

Mod de preparare:

Se amestecă untul cu 65 g zahăr pudră, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Încetul cu încetul se adaugă şi gălbenuşurile, brânza şi smântâna. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă restul de zahăr. Se amestecă cu cremă de brânză. La final se adaugă făina şi stafidele înmuiate în esenţă de rom. Aluatul se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu faină. Merele curăţate se taie felii subţiri, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se aşează peste aluat. Se presară cu amestecul de zahăr pudră şi scorţişoară şi se coace la 170 de grade, aproximativ 30 de minute.

Mod de servire:

Se serveşte cu frişcă, îngheţată sau sos de fructe.

Alte dulciuri recomandate:

Plăcintă cu mere

Găluşte cu prune

Dulceaţă de smochine

Prăjitură cu prune

Trimite articolul

X
Taguri:
branza ,
mere ,
prajitura ,
reteta
0 Comentarii

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    România

    Vacanța de Crăciun începe pentru elevi: 19 zile libere de la cursuri. Vezi programul complet
    Elevii din Bihor vor fi liberi de Crăciun 20 decembrie – 7 ianuarie, iar vacanța de schi se desfășoară 16–22 februarie 2026.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Termoficare Oradea oprește apa caldă și căldura pe mai multe străzi din zona Sovata. Vezi în ce perioadă
    Termoficare Oradea anunță că, în urma finalizării lucrărilor la rețeaua de canalizare de pe strada Sovata, în apropierea magazinului Penny, va fi necesară întreruperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și pentru încălzire.

    Bihon Decese

    Deces 17.12.2025

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    De pe stradă, în casa unui polițist din Oradea. Apel umanitar pentru Sofia și părinții ei, demarat de un angajat al IPJ Bihor
    Era seara zilei de 1 decembrie, prima zi din „luna cadourilor” când stâlpul familiei a luat decizia de a merge la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru a cere ajutorul pentru familia sa.

    România

    GALERIE FOTO
    Un miliard de euro și 20 de ani de pregătire: DraculaLand promite o investiție majoră în divertismentul și turismul din România
    Un proiect de un miliard de euro, care își propune să transforme mitul lui Dracula într-o destinație majoră de divertisment, prinde contur lângă București.

    BIHON Sport local

    Orădeanul Mădălin Călugăr se întoarce cu medalia de bronz de la Campionatul European din Germania
    Pugilistul Ionuț Mădălin Călugăr a pus Oradea pe harta medaliaților la Campionatul European de Box pentru juniori U17 desfășurat la Kienbaum (Germania).
    • Bihon.ro
      • Folosinta Cookie-urilor
      • Termeni si conditii de utilizare
      • Politica de confidentialitate
      • Redactia
      • Regulament postare și moderare comentarii

    Bihor Online

    ISSN 3008-234X

    ISSN-L 3008-234X

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.