Pentru noua locație reprezentanții restaurantului cauta angajați pentru următoarele posturi: preparator – tăietor carne rotisată, casier, pizzer, ajutor bucătar, preparator producție fast-food. Celor interesați nu li se cere experiență, școlarizarea făcându-se de către angajatori. Condițiile de muncă sunt moderne, echipa tânără și entuziastă, pachet salarial atractiv, bonusuri de performanță și multe alte beneficii. Cei interesați pot primi informații suplimentare la numărul de telefon 0727623682, e-mail: spartanarad@yahoo.com
Specific grecesc, brand românesc
Spartan este un restaurant cu specific grecesc, care s-a extins semnificativ în ultimii ani, un brand 100% românesc. Povestea a început în 2012, când un tânăr avocat pune în practică o idee de afaceri pe care o avea încă din facultate, intrând în concurență cu KFC şi McDonald’s.
Restaurantul Spartan este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România, cu produse care au la bază carne rotisată, specialitățile casei fiind gyros și souvlaki.
Specialități proprii
Specialitățile restaurantului Spartan au un meniu de bază consistent, compus din carne rotisată, pită greceasca, produsă chiar în locațiile proprii, sosuri fresh preparate cu ingrediente proaspete și combinații inedite, sosul de legume cu 0% grăsimi și legume proaspete.
Inspirația din gastronomia grecească se reflectă în modul de prăjire al cărnurilor, felul în care are loc coacerea produselor de panificație și împachetarea în lipie, dar modul de preparare este unul propriu, diferit. Ingredientele de cea mai bună calitate, întotdeauna proaspete și combinațiile unice, sunt secretele care transformă o masă la acest restaurant într-o experiență culinară inedită, delicioasă și complet diferită de preparatele clasicelor restaurante de tip fast-food, care de cele mai multe ori aduc și un aport mare de calorii și carbohidrați.
Preparatul principal al restaurantului este Souvlaki-ul Spartan, care se servește pe farfurie cu carne rotisată, cartofi prăjiți, ceapă roșie, salată și castraveciori murați. Un alt produs regăsit în Restaurantul Spartan este Gyros Pyta, un fel de mâncare istorică, specifică Greciei Antice.
Cine este la dietă, poate alege Salata fresh Spartan, care are un conținut scăzut de calorii, fiind recomandată în special în zilele călduroase, fiind foarte revigorantă și poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume.” Acest sos inedit și interesant conține 0% grăsimi, fiind preparat din ingrediente naturale, incluzând roșii, morcovi, țelină, ardei kapia, și o notă de ardei iute.
Lipia clasică este înlocuită cu lipie-pită și turtă-pită, două sortimente ușor crocante folosite la gyrosul classic, cheese gyro și Leonidas pită.
Spartan pune la dispoziția clienților săi preparate din carne de pui, vițel, berbecuț și purcel, pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare.
Modul de preparare al cărnii este unul propriu și inedit, specific restaurantului Spartan. Carnea este frăgezită în iaurt înainte de fi lăsată la baițul făcut din ceapă, morcov, ardei kapia, miere și usturoi.
Toate delicatesele pot fi combinate cu oricare din cele cinci sosuri Spartan, „sosurile care au cucerit România”, create după rețete proprii, marcă înregistrată, având o inspirație locală, care prin modul unic de a combina ingredientele sunt făcute pentru a satisface gusturile tuturor clienților, chiar și marilor simpatizanți de sosuri iuți.
Meniul Spartan conține preparate diferite, pentru cele mai pretențioase gusturi, precum: Souvlaki Spartan, Gyros, Leonidas Pyta, Cheese Gyro, Șnițel din piept de pui, Salata Fresh. Cheese gyros, salata fresh, și platoul Persia pot fi servite și cu brânză feta, după preferință.
Franciză
Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 43 de restaurante, dintre care 20 sunt restaurante proprii și alte 23 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 23 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamț, Constanța, Bacău și Bistrița.
https://www.facebook.com/spartanrestaurant/



Citiți principiile noastre de moderare aici!