150 de mame inscrise in campania Ma creste singura

Reactualizat la:
150 de mame inscrise in campania Ma creste singura
La o săptămână după lansarea campaniei Ma creste singur, 150 de mame sunt în baza de date a organizatorilor.

 Asociaţia Pro Valoare, alături de Lotus Center și Grup West, iniţiatorii campaniei sociale ”Mă crește singură!”, doresc să le ofere şi anul acesta un cadou de Moş Crăciun mamelor care își cresc singure copiii preșcolari. În 2009, prin campania „Mă creşte singură”, au fost ajutate 240 de mame cu 70.500 lei, iar în 2010 au fost ajutate 317 mame cu 70.000 de lei. „Organizatorii doresc să acorde şi în acest an un cadou de Moş Crăciun mamelor care își cresc singure copiii preșcolari. Până acum avem înscrise 150 de mame în cadrul acestei campanii, dar credinţa noastră este că până pe 29 noiembrie vom avea peste 250 de mame singure care vor beneficia de pe urma proiectului nostru”, spune Beatrice Szuhai, responsabil marketing la Lotus.

Campania socială „Mă creşte singură” se află la cea de a III-a ediţie. Anul acesta, campania se desfășoară în perioada 16-29 noiembrie iar în această perioadă, orădencele care îşi cresc singure copiii preșcolari sunt invitate să se înscrie la Biroul de Informații din Lotus Center (aflat la intrarea principală a Complexului Comercial), pentru a primi un ajutor.

„Condiţiile de înscriere sunt: domiciliul stabil în Municipiul Oradea, copie BI/CI al propriei persoane, copia certificatului de naştere al copilului cu vârsta de maxim şase ani împliniţi, să fie preşcolari ,adeverinţa înscrierii copilului într-o creşă sau grădiniţă, act doveditor al stării civile- necăsătorită, divorţată sau văduvă”, a adăugat Beatrice Szuhai.

În data de 2 decembrie 2011, va avea loc o festivitate, la care orădenii cu suflet mare care vor să întindă o mână de ajutor vor putea să o facă. Participanții la acţiunea de strângere de fonduri se pot înscrie până pe 30 noiembrie, la numărul de telefon 0259/436.022, adresa de email: marketing@lotus-center.to şi la Biroul de informaţii al Lotus Center. Banii vor ajunge la mamele nevoiașe, care se vor înscrie în această campanie socială, la Lotus Center.

 A inceput campania Ma creste singura0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !