Act de caritate Rotary, in colaborare cu Spitalul de Recuperare din Baile Felix

Act de caritate Rotary, in colaborare cu Spitalul de Recuperare din Baile Felix

O iniţiativă a lui Mihai Bulc, reprezentant al Clubului Rotary Oradea şi a unui alt membru al clubului rotarian din California, susţinută de managerul de la Spitalul de Recuperare din Băile Felix a dus la ajutorarea a zeci de copii şi adulţi dependenţi de scaunele cu rotile.

Vehicule pentru bolnavi

Cei de la Rotary au iniţiat proiectul “Scaune cu rotile”, iar săptămâna trecută acesta a fost concretizat în sponsorizarea de scaune cu rotile pentru copiii cu probleme locomotorii. 60 de scaune au fost date la secţia de copii 1 Mai a Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, 25 de scaune – la sectia de adulţi a aceluiaşi spital, la Fundaţia de Scleroză Multiplă şi la secţia de neurologie a Spitalului Municipal “Gavril Curteanu”.

Le-au dat personal

Donaţiile au fost făcute săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment special susţinul la Spitalul de Recuperare, la care au mai participat reprezentanţi ai fundaţiei Hope Heaven, producători şi distribuitori de scaune destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Nu doar bolnavii au fost mulţumiţi de donaţii ci şi aparţinătorii lor, mai ales că preţul unui astfel de vehicul variază în funcţie de tip, de la câteva sute de euro la câteva mii de euro.

Tocmai din pricina valorilor mari, membrii celor două cluburi Rotary au predat personal scaunele bolnavilor cu deficienţe locomotorii.

Centru pe nord-vest

Managerul Spitalului de Recuperare Medicală Băile Felix, dr. Ramona Suciu, a informat că acţiunea de binefacere va continua fiindcă binefăcătorii au observat numărul mare de bolnavi din spital ce ar necesita astfel de mijloace de locomoţie.

Pentru a fructifica şi mai mult relaţiile cu membrii Rotary, managerul Suciu le-a propus “pentru o mai bună gestionare a activităşilor de binefacere” viitoare – înfiinţarea unui centru care să deservească zona nord-vestică a ţării noastre.

O.Ş.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !