Admitere pentru scolile militare

De Otilia Șandor
Admitere pentru scolile militare
Jandarmeria Bihor anunţă tinerii că încep înscrierile la admiterea pentru mai multe şcoli militare.

Astfel, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, arma Jandarmi, pentru învăţământ de zi sunt 45 de locuri (40 locuri pentru bărbaţi, 3 locuri pentru femei, 1 loc pentru rromi si 1 loc pentru maghiari). La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, pentru învăţământul de zi sunt 56 de locuri (45 locuri pentru bărbaţi, 5 locuri pentru femei si 6 locuri la S.P.P.). La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, pentru învăţământul de zi sunt 50 de locuri (45 locuri pentru bărbaţi si 5 locuri pentru femei). La Academia Fortelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov – Managementul traficului aerian (aviatie nenaviganti) sunt 12 locuri de bărbaţi.

 Specialităţi şi condiţii

La Academia Tehnică Militară Bucureşti sunt în sesiunea 2012 un număr 14 locuri pentru bărbaţi, conform specialitatilor, din care 2 locuri sunt alocate Jandarmeriei Române pentru specialitatea Construcţii si fortificaţii, 2 locuri sunt alocate Jandarmeriei Române pentru specialitatea Transmisiuni şi 6 locuri alocate Jandarmeriei Române pentru specialitatea Calculatoare şi sisteme informative pentru apărare şi securitate naţională.

La Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu – Ştiinţe militare şi informaţii, Management economico-financiar sunt 2 locuri de bărbaţi, informează Inspectoratul Jandarmeriei Bihor.

Pentru a fi recrutaţi, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre criteriile specifice fiind: vârsta maximă de 27 ani, media generală la purtare din liceu de minim 8, înălţime de minim 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.

Înscrierile candidaţilor se fac la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, în municipiul Oradea, str. Universităţii, nr. 2, (tel. 0259/430673 int. 24535 sau 24557), Biroul Resurse Umane, până la data de 22.06.2012, pentru învăţământul universitar (Academia de Politie), iar pentru şcolile postliceale (Școlile Militare de Subofiţeri) până la data de 10.08.2012, în zilele de luni-vineri, între orele 10:00-14:00. Cei care merg la sediul IJJ Bihor să se înscrie sunt rugaţi să aibă asupra lor cartea de identitate şi instrumente de scris.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !