Aduc doi medici şi doi asistenţi din judeţ

De Otilia Șandor
13Comentarii
Aduc doi medici şi doi asistenţi din judeţ
Cum medicii experţi de la Expertiza Medicală din cadrul Casei de Pensii Bihor sunt după gratii 30 de zile, biroul a rămas complet fără angajaţi.

Destui oameni, neştiind ce s-a întâmplat s-au dus la Expertiză şi au făcut cale întoarsă, văzând că e închis.

Vineri, şeful Casei de Pensii Bihor, Leontin Ţârle, a declarat pentru Jurnal bihorean că de luni, 22 iunie, Expertiza Medicală va funcţiona cu program normal, cu ajutorul a doi medici din judeţ: de la Marghita respectiv de la Beiuş, fiecare cu asistentul lui.

Programul de lucru de la Expertiză va rămâne neschimbat, de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00, a informat şeful Casei de Pensii, care a refuzat să se exprime despre grozăviile ce s-au întâmplat în instituţia pe care o conduce. Ţârle s-a mărginit la a spune doar că „e o situaţie neplăcută”.

Ţârle a explicat că dacă vreun angajat dintre cei arestaţi, de pildă asistent, va fi eliberat după contestaţia despusă împotriva arestării preventive va putea reveni la lucru. Cei 10 sunt acum suspendaţi din activitatea lor, dar după cele 30 de zile se va afla şi dacă vor reveni sau nu la serviciu, a spus Ţârle.

Dosarele, la Bucureşti

În acelaşi timp se caută angajarea unor cadre, doar că, potrivit lui Ţârle, este deficit de personal în ultimii ani în toată ţara. Una peste alta, Ţârle a spus că el doar pune în aplicare deciziile ce vin de la Bucureşti.

Asta şi vizavi de cele 2300 de dosare ridicate de poliţişti, suspecte a fi cu probleme. Dosarele vor fi trimise spre analiză la Institutul de Expertiză Medicală a Capacităţii Muncii. Funcţie de ce se va descoperi în dosare, vor fi chemaţi şi pensionarii să dea explicaţii, fie la Bucureşti (pe cheltuiala lor) fie la Oradea, dacă vor veni aici inspectori de la Institutul din Capitală, a adăugat aceeaşi sursă.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor