Aeroportul, aleşii Bihorului şi şampania inaugurală

De Cristina Ghilea
1Comentariu
Aeroportul, aleşii Bihorului şi şampania inaugurală
Studiul de fezabilitate pentru aeroport s-a aflat, din nou, în plenul CJ, în speranţa unei finanţări cât mai rapide.

Cu ani de zile înainte ca Aeroportul Oradea să fie dat în folosinţă după mult promisa modernizare şi extindere, aleşii judeţului poartă grija … şampaniei inaugurale.

Dacă proiectul se face, preşedintele CJ, Cornel Popa s-a angajat să-i toarne un pahar de şampanie celui mai vocal consilier judeţean din Opoziţie, pedelistul Ionel Avrigeanu. Dacă nu, acesta din urmă ar trebui să facă „oficiile”…

Proiectul privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice (studiu de fezabilitate) aferentă obiectivului „Extindere și modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea” a ajuns, ieri, din nou, pe masa consilierilor judeţeni. „Ne aflăm azi în faza elaborării studiului de fezabilitate, a organizării licitaţiei sau în care? Puteţi să estimaţi, cu o aproximaţie de vreo şase luni, când se va trece la faza efectivă de realizare a lucrării?”, a cerut să afle Avrigeanu.

O lămurire a primit de la Popa Cornel însuşi, care i-a spus că rostul repunerii SF-ului în plenul CJ ţine de procedura aprobării proiectului prin care va veni finanţarea. „Excelenţele lor aşteaptă (la Bucureşti n.r.) cu gura arsă să ne finanţeze şi acum s-a ivit ocazia”, a mai spus Cornel Popa.

Creştineşte

La lipsa de entuziasm a pedelistului în faţa numeroaselor tergiversări din proiectul aeroportului, preşedintele CJ a ripostat invocând credinţa creştină. Şi-a invitat colegul de deliberativ judeţean la mai puţin negativism în postul Crăciunului şi la mai mult optimism. „Investiţia va fi gata în 2015. Personal vă voi servi un pahar de şampanie la inaugurare”, s-a angajat Popa, liberalul în faţa colegului din Opoziţie.

„Şi dacă nu?”, a ripostat Avrigeanu… „Atunci o să îmi daţi dvs. Mie un pahar de şampanie”, a încheiat Popa.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor