Aleargă 4780 km pentru educaţie

De Veronica Bursaşiu
Aleargă 4780 km pentru educaţie
Paul Ardeleanu speră că astfel va putea introduce dezvoltarea personală în sistemul de învăţământ.

„Alergăm pentru educație!” Acțiunea se va materializa într-un semimaraton național în 50 de orașe și susținerea a 21 de discursuri inspiraționale în 50 de zile consecutive. Evenimentul are loc în Oradea, pe 15 mai 2014.

Pentru educaţia non-formală

„Împreună schimbăm România!”, consideră Paul Ardeleanu. Mahatma Gandhi spunea „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou. Cu acest scop, Paul Ardeleanu și „Asociația E31 pentru viitor” lansează acțiunea „Alergăm pentru educație”. Cel mai tânăr speaker, Paul Ardeleanu va alerga câte 21 km în fiecare oraș, apoi va susține câte un seminar în care va promova educația nonformală în școli și universități. Startul a fost dat pe 1 mai 2014 din București și se va termina pe 19 iunie 2014 tot la București.

„La Oradea, seminarul va avea loc la sala festivă a Liceului „Mihai Eminescu” de la ora 10, iar de la ora 12 tinerii sunt aşteptaţi la alergare în Parcul „I. C. Brătianu”. Punctul de închidere a proiectului va fi marcat, pe data de 20.06.2014, de un seminar de ample dimensiuni, desfășurat la Sala Palatului, în București, reunind vorbitori de înaltă talie precum Lorand Soares Szasz, Călin Donca, Paul Ardeleanu, cei care au inspirat existența proiectului de față. Scopurile principale ale acestui proiect sunt: informarea tinerilor din școli, licee și universități despre educația non formală și despre puterea care se află între ei, promovarea alergării ca stil de viață în rândul tinerilor și nu numai, introducerea dezvoltării personale în sistemul de învățământ actual.

„Asociaţia E31 pentru viitor” activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj şi are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament. Detalii: Adina Todea Ardelean Tel: 0737-827026.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !