Aparat pentru copiii cu cancer

De Otilia Șandor
Au alergat pentru copiii cu cancer
Au alergat pentru copiii cu cancer
Două infuzomate cu accesorii şi consumabile, din acţiune caritabilă.

O acţiune caritabilă va fi finalizată în aceste zile, beneficiarii fiind copiii suferinzi de cancer, internaţi la Spitalul Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

Ediţia a doua a campaniei „24 de ore pentru un zambet” a fost organizată de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor împreună cu Lotus Center Oradea și Spitalul Clinic de Copii “Dr.Gavril Curteanu”. Evenimentul a fost unul sportiv caritabil inedit, transmit organizatorii fiindcă a avut drept scop strângerea de fonduri pentru secția de oncologie a Spitalului de Copii Gavril Curteanu din Oradea.

Au alergat

S-a pus la bătaie un aparat de alergare pe bandă şi pedalare pe aparat spinning 24 de ore încontinuu, pentru ca iubitorii de sport, dar şi cei care nu sunt ahtiaţi după mişcare dar au suflet mare să contribuie la recuperarea copiilor bolnavi de cancer.

La secţia de ocnologie pediatrică anual sunt trataţi 50-60 de copii bolnavi de cancer pentru al căror tratament optim e nevoie de echipamente performante.

Campania a avut răsunet, organizatorii reuşind să adune 20700 RON, sponsorii principali ai acţiunii caritabile fiind firmele Comau România şi Transolut.

Organizatorii mulţumesc şi persoanelor fizice care au făcut donaţii, dar şi celor ce au alergat sau pedalat în timpul campaniei.

Din banii adunaţi au fost cumpărate două infuzomate de tip Braun, de ultimă generaţie, spun organizatorii, dar şi accessoriile necesare funcţionării lor, plus consumabile pentru diferite tipuri de soluţii administrate.

Materialele cumpărate vor fi predate de către ACS Xterra Sport Bihor, joi la amiază la Spitalul de Copii Gavril Curteanu, a transmis Szokolszky István, de la Xterra Sport Bihor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !